Antena 3 CNN Actualitate El este Mihai, copilul cu vocea de la Dumnezeu, care a învăţat să vorbească în biserică: "Când pot dărui vocea mea cât mai multor persoane este o bucurie"

El este Mihai, copilul cu vocea de la Dumnezeu, care a învăţat să vorbească în biserică: "Când pot dărui vocea mea cât mai multor persoane este o bucurie"

El este Mihai, copilul cu voce de la Dumnezeu. Când începe să cânte în biserică, toată lumea amuțește. Mama lui s-a rugat să vină pe lume sănătos şi i-a făcut promisiune lui Dumnezeu, promisiune pe care Mihai o împlinește acum. Iată povestea sa impresionantă.

de Mihaela Bîrzilă    |    15 Apr 2023   •   21:16

Mihai cântă de la 7 ani cu preoții şi petrece ore în şir la biserică, în fiecare săptămână, nu doar de sărbători. 

"Atunci când pot dărui vocea mea cât mai multor persoane este o bucurie.Am 13 ani şi de la 7 ani cânt această muzică bisericească atunci am simțit o chemare. Mama este cea care mi-a deschis calea către biserică și care mă ajută în permanență. Ea atunci când m-am născut, fiind niște probleme, i-a făgăduit Domnului că dacă mă voi naște sănătos, ea mă va încredința lui și iată că credința ei s-a împlinit", spune Mihai a cărui viaţă s-a schimbat odată cu prima sa spovedanie. 

"Părintele era foarte uimit pentru că eu până la data spovedanii nu îmi plăcea în biserică. Simțeam că nu este ceea ce aș vrea să fac și nu-mi plăcea deloc cântarea bizantină, iar dânsul era foarte entuziasmat când a văzut că eu mă apropiasem din ce în ce mai mult de această latură religioasă.

De la preoți am învățat că înțelepciunea și bunătatea sunt două valori foarte importante în urcuşul duhovnicesc.

Citeşte şi: Maica stareţă Stavrofora dr. Gabriela Platon, despre originile Paştilor: "Suntem creștini și chiar avem sângele Mielului Hristos în noi"

Colegii mei la început, nu erau deloc de acord cu această idee și nu li se părea în ordine să facă acest lucru, deoarece majoritatea aveau gândirea pe care o aveam și eu înainte de a cânta",a mai spus Mihai. 

Potrivit familiei şi celor care îl ghidează pe acest parcurs duhovnicesc, Mihai are în acest moment toate șansele să devină un interpret mondial fenomenal. Rămâne ca viitorul să ne arate daca a ales ceea ce îl poate pune în valoare.

×
Subiecte în articol: copil biserica
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close