Antena 3 Actualitate Ela Crăciun îşi lansează prima sa carte, intitulată “9 luni fără griji'', adresată viitoarelor mămici

Ela Crăciun îşi lansează prima sa carte, intitulată “9 luni fără griji'', adresată viitoarelor mămici

24 Mai 2019   •   17:25
Ela Crăciun îşi lansează prima sa carte, intitulată “9 luni fără griji'', adresată viitoarelor mămici
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3

Ela Crăciun, vedeta Antenei 3 și cel mai cunoscut blogger de parenting din România, îşi lansează prima sa carte, intitulată “9 luni fără griji” -101 întrebări despre sarcină, cu răspunsuri de la specialişti. Cartea se adreseză viitoarelor mămici şi conţine tot ce trebuie să ştiţi pentru o sarcină şi o naştere fără probleme.

Cartea va apărea pe rafturile magazinelor la scurt timp după lansare și prezintă într-o formă utilă și ușor de înțeles experiența sarcinii. Proiectul său editorial oferă soluții și răspunsuri la 101 dintre cele mai frecvente întrebări ale unei viitoare mame, date de 5 specialiști: dr. Doina Mihăilescu Buzatu (medic primar de obstretică și ginecologie), Dr. Ruxandra Pleșea (medic specialist în diabet, nutriție și boli de metabolism), Dr. anestezist Daniela Bandrabur (medic primar ATI, doctor în științe medicale și Șef secție Terapie Intensivă), Claudia Maria Deculescu (moașă cu experiență de peste 30 de ani) și Cerasela Rogen (coach transformațional).

''Sunt foarte fericită, este o zi foarte importantă pentru mine. Primesc foarte multe întrebări despre sarcină. Încerc să le răspund mămicilor care îmi scriu şi le spun că totuşi ar trebui să meargă la medic. Eu le ajut cu sfaturi, dar nu sfaturi care ţin de medicină. Am ales 101 întrebări dintre cele mai citite. Am foarte mulţi specialişti care m-au ajutat să o scriem (...) Cartea va fi peste tot, probabil începând de mâine, la toate librăriile din ţară'', a spus Ela Crăciun.

Întrebată care este secretul pentru a arăta atât de bine după trei sarcini, frumoasa mămică a spus că se menţine printr-o dietă echilibrată, iar ''cu trei copii, sportul este asigurat''.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close