Antena 3 CNN Actualitate Elan a cerut custodia copilului. Mihaela Rădulescu: "O leoaică şi un pui de leu, împreună, sunt de nedespărţit" (VIDEO)

Elan a cerut custodia copilului. Mihaela Rădulescu: "O leoaică şi un pui de leu, împreună, sunt de nedespărţit" (VIDEO)

Elan a cerut custodia copilului. Mihaela Rădulescu: "O leoaică şi un pui de leu, împreună, sunt de nedespărţit" (VIDEO)
Sursa foto: mihaela radulescu
16 Mar 2009   •   19:20

În ultimele zile, Mihaela Radulescu pare că a fost nevoită să lupte cu toţi. De la fostul soţ la fotografi. Au fost momente când a simţit ca nu le va face faţă. Mai mult, luni soţul ei, Elan Schwartzenberg a cerut în instanţă custodia copilului.

Când toate par să meargă din ce în ce mai rău pentru vedetă, Mihaela Rădulescu se declară în stare să continue lupta, având, spune ea, cel mai important motiv pentru care să o facă: fiul ei.

?Am descoperit ca pot lupta cu toata lumea pentru asta, am un motiv foarte puternic sunt mama unui copil extraordinar.? spune Mihaela pentru Observator.

?Înca mai sper ca soţul meu să-şi dea seama că nu poate repara răul pe care îl face copilului meu, a-i înjura mama la televiziune, la ziar, a spune atâtea enormităţi şi minciuni nu înseamna ca îţi iubeşti copilul.? spune ea, dar arată că ar fi dispusă, de dragul lui Ayan, să ierte aceste incidente. ?Un astfel de om ar trebui sfătuit măcar în ultimul ceas de prieteni, dacă mai are prieteni de calitate în jurul lui, trebuie ajutat, corectat şi în ultimă istanţă iertat şi aici ma refer la mine. Sunt în stare să-i spun copilului meu că tata a avut o rătăcire.? spune Mihaela care afirmă că nu este în stare să îl urască pe Elan. ?În sufletul meu am aceasta capacitate de a nu urî pe nimeni, nu pot trai urând pe cineva, ar însemna să ma macin pe dinăuntru.?

În toata aceasta nebunie, Mihaela a încercat să-şi ţină departe fiul, în vârstă de cinci ani.

?Sunt momente în care îmi dau seama, mamele mă înţeleg, că acest copil simte ce se întâmplă, e un copil inteligent e fiinţa mutată din casa în care a crescut, unde s-a nascut şi trimisă într-un hotel, ce-i drept nu o magherniţă cum s-ar fi spus.?
Vedeta este hotărâtă să nu se dea bătută. ?Se spune despre leoaice că sunt cele mai bune mame, asta în padure, dar şi în viaţa reală la fel, sunt leoaică, fiul meu la fel, o leoaică şi un pui de leu nu pot fi despărţiţi?

Pentru el îşi va arata colţii, şi nu pentru avere, susţine Mihaela care spune ca nu s-a uitat niciodată la banii fostului ei soţ.

?Toată lumea crede că acest razboi e pentru banii lui Elan, atenţie mare şi spun asta pentru ultima oară - am semnat o hârtie în faţa notarului prin care renunţ la orice partaj. Am renunţat la 30 de milioane de euro şi e important ca lumea să înţeleagă că femeia pe care o credea materialistă a renunţat la jumătate din averea soţului cu care a stat zece ani.?



Observator

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu divort
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close