Antena 3 CNN Actualitate Elena Băsescu a acceptat cererea în căsătorie a lui Bogdan Ionescu, zis Syda

Elena Băsescu a acceptat cererea în căsătorie a lui Bogdan Ionescu, zis Syda

Elena Băsescu a acceptat cererea în căsătorie a lui Bogdan Ionescu, zis Syda
16 Oct 2009   •   19:21

Preşedintele nu are destule dureri de cap cu campania că acum trebuie să se pregătească de nuntă. Presa mondenă susţine că fiica cea mică a preşedintelui a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Bogdan Ionescu, zis Syda. Elena ar fi primit un inel de logodnă de 15.000 de euro la Paris.

Elena Băsescu pare să-şi fi găsit, în sfârşit, jumătatea. După nici şase luni de amor cu Bogdan Ionescu, cel cunoscut în lumea mondenă a Capitalei sub numele de Syda, mezina preşedintelui a fost cerută în căsătorie. Jurnaliştii de la Click scriu că cererea a fost formulată în cel mai romantic mod posibil, sub clar de lună, lângă Turnul Eiffel din Paris iar Elena, spun jurnaliştii, a răspuns pe loc: ?Da!?.

Vestea logodnei nu a ajuns însă la Suceava, acolo unde locuiesc bunicii Elenei. Deşi luna trecută l-a dus pe Bogdan în casa bunicilor, Elena a preferat să le spună întâi prietenelor. Şi le-a arătat şi inelul de logodnă. Bijuteria are un un diamant de cinci karate şi a costat 15.000 de euro.

Şi pentru ca tabloul să fie complet, se pare că nunta va avea loc tot la Paris, după campania electorală sau, cel mai târziu, anul viitor. Între timp, Elena va trebui să se împartă între postul de europarlamentar, petrecerile în club şi sesiunile de shopping.

Trebuie să-şi găsească cea mai frumoasă rochie de mireasă. Că doar este mezina primului om în stat. Apropiaţii Elenei spun că Traian Băsescu este încântat de viitorul ginere, mai ales că tatăl acestuia, Bebe Ionescu, este un apropiat al PD-L.

Observator

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu cerere casatorie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close