Antena 3 CNN Actualitate Elena Băsescu: Dacă romii vor susţine introducerea legitimaţiilor le voi promova

Elena Băsescu: Dacă romii vor susţine introducerea legitimaţiilor le voi promova

Elena Băsescu: Dacă romii vor susţine introducerea legitimaţiilor le voi promova
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    07 Apr 2013   •   15:10

Elena Băsescu a declarat că va promova legitimaţiile speciale ale romilor dacă introducerea acestora va avea susţinere din partea comunităţii, adăugând că a mers la Sibiu cu "un mesaj de susţinere" a acestei etnii, transmite Mediafax.
   
"În orice etnie, în orice societate există şi persoane bune şi persoane rele, e ca şi cum ai încerca să separi grâul de neghină. Consider că dacă domnul Cioabă are susţinere în a introduce aceste legitimaţii, propunerea este binevenită. Vor decide tot cetăţenii de etnie romă. O voi promova cu siguranţă dacă după ce se pune în discuţie, voi considera că are susţinere din partea cetăţenilor simpli de etnie romă", a afirmat Elena Băsescu, duminică, întrebată ce părere are despre ideea autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, de a introduce legitimaţii speciale.
   
Fiica cea mică a preşedintelui a adăugat că are o colaborare foarte bună cu romii şi că face parte din categoria persoanelor care sunt de părere că integrarea acestora în societate reprezintă un beneficiu, "nu un cost".
   
Florin Cioabă anunţa recent că romii ar putea avea legitimaţii speciale, cu identitatea şi ţara de provenienţă, pentru a fi monitorizaţi.

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu romi
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close