Antena 3 CNN Actualitate Elena Băsescu, de la modeling la ştiri. Imagini cu EBA în prima intervenţie live la TV

Elena Băsescu, de la modeling la ştiri. Imagini cu EBA în prima intervenţie live la TV

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, a trecut de la modeling la ştiri, iar zilele trecute a bifat și prima intervenție live pentru o televiziune de știri din România. EBA a vorbit despre subiecte din politică externă şi internă. Iată imaginile.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iul 2023   •   23:15

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, fost fotomodel, fost europarlamentar, în prezent jurnalist (editor) a început să prezinte știri la TV. 

În urmă cu 6 luni, Elena Băsescu s-a alăturat echipei postului Aleph News ca şi jurnalist editor, iar recent a bifat și prima intervenție live pentru televiziunea de ştiri.

Mai exact, Elena Băsescu, a vorbit despre implicațiile pentru România ca urmare a deciziei preşedintelui rus Vladimir Putin de a rupe acordul privind transportul cerealelor din Ucraina pe Marea Neagră. 

Reamintim că, Elena Băsescu, a fost europarlamentar între anii 2009- 2014. În 2020, a candidat la Camera Deputaţilor, din partea PMP, fără succes. Ulterior fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu a fost angajată consilier parlamentar la Comisia de Afaceri Europene din Camera Deputaţilor.

 

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close