Antena 3 CNN Actualitate Elena Băsescu, indignată de schimbarea versurilor imnului: „Ce notă a luat la BAC Marcel Pavel?”

Elena Băsescu, indignată de schimbarea versurilor imnului: „Ce notă a luat la BAC Marcel Pavel?”

Elena Băsescu, indignată de schimbarea versurilor imnului: „Ce notă a luat la BAC Marcel Pavel?”
Sursa foto: Foto: Mediafax
07 Sep 2011   •   15:44
Fiica preşedintelui Băsescu, europerlamentarul Elena Băsescu, a criticat pe internet interpretarea lui Marcel Pavel a imnului național ”Deșteaptă-te române” de la meciul de fotbal România –Franța. Aceasta a scris pe Twitter că, după părerea sa, prestaţia lui Marcel Pavel arată lipsă de respect faţă de imn.

Este incredibil cum unii nu mai au respect nici măcar pentru Imnul de Stat! Trist că există persoane care nu ştiu diferenţa dintre Împăratul Traian şi preşedintele Traian Băsescu. Ce notă a luat la BAC Marcel Pavel?” s-a întrebat pe Twitter Elena Băsescu.

La începutul meciului România-Franţa, interpretul Marcel Pavel a cântat într-o variantă modificată imnul naţional, în debutul partidei România-Franţa.

Artistul a cântat, în cea de-a doua strofă a imnului, versuri din strofa întâi.
El a renunţat la versurile "Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume/ Triumfător în lupte, un nume de Traian!", aflate în a doua strofă, şi le-a înlocuit cu versurile din prima strofă.
 


 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close