Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea și-a filmat iubitul spărgând lemne în fața vilei luxoase din Corbeanca. Detaliul care i-a revoltat pe internauți

Elena Udrea și-a filmat iubitul spărgând lemne în fața vilei luxoase din Corbeanca. Detaliul care i-a revoltat pe internauți

Elena Udrea a postat vineri pe contul său de Facebook un clip video în care iubitul ei, Adrian Alexandrov, sparge lemne cu toporul în fața vilei lor de la Corbeanca. “Activități în timpul pandemiei”, a scris fostul ministru pe Facebook.

Elena Udrea și-a filmat iubitul spărgând lemne în fața vilei luxoase din Corbeanca. Detaliul care i-a revoltat pe internauți
de Dan Gabor    |    23 Oct 2020   •   22:15

Udrea îl încurajează de pe margine: "Bun!", exclamă ea după ce Alexandrov crapă din prima o bucată de lemn. La un moment dat, Adrian Alexandrov simte nevoia să sublinieze ineditul situației: “Ca la țară, da?”, spune el în timp ce se pregătește să lovească lemnele cu putere. “Ca la Corbeanca”, îi răspunde fostul ministru.

În imagini apare și fetița cuplului, care le transmite celor doi că lemnele ar fi trebuit să fie tăiate cu fierăstrăul. Eva este destul de aproape de locul în care tatăl său taie lemnele, lucru remarcat și de internauți, care se tem pentru siguranța copilei.

"Aveți grijă cu toporul, oricând se poate rupe și lovi pe cei din jur. Asigurați-vă că nu aveți pe nimeni prin preajmă. Eu am văzut că în spatele d-voastră era o mică fetiță. Vă spun toate astea deoarece cunosc cazuri", a scris cineva.

Alți internauți l-au sfătuit pe Alexandrov să nu mai lovească atât de puternic cu toporul pentru că nu va rezista foarte mult unui asemenea efort fizic.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost audiată la finalul lunii septembrie la Curtea de Apel Bucureşti în dosarul finanțării campaniei lui Traian Băsescu, la alegerile prezidenţiale din 2009. Procurorii susţin că Elena Udrea ar fi folosit banii proveniţi din infracţiuni de corupţie şi evaziune fiscală, pentru a plăti servicii prestate în campanie.

În replică, Udrea a depus o plângere împotriva procurorilor şi a solicitat instanţei să verifice ce anume s-a întâmplat ce acea plângere.

Udrea: Nu sunt bani pretinşi şi primiţi

"S-au plătit nişte panouri publicitare. Nu sunt nişte bani pretinşi şi primiţi, altcineva ar fi solicitat unor firme să plătească nişte panouri în campanie, dar denunţătorul spune că a solicitat firmelor respective să facă aceste plăţi pentru panourile respective, la indicaţia mea", spunea Elena Udrea cu acea ocazie.

Alături de fostul ministru, în acest dosar este judecată şi Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close