Antena 3 CNN Actualitate Elena Lasconi a schimbat yala Casei de Cultură din Câmpulung, unde bărbaţii stimabili mergeau ca să... "citească". Dezvăluiri la Radu Tudor

Elena Lasconi a schimbat yala Casei de Cultură din Câmpulung, unde bărbaţii stimabili mergeau ca să... "citească". Dezvăluiri la Radu Tudor

Fosta jurnalistă Elena Lasconi, ajunsă primar în Câmpulung Muscel, a vorbit la Antena 3 despre cum a schimbat yala Casei de Cultură, pentru că aflase că acolo mergeau tot felul de persoane ca să se simtă bine. Cei care deţineau cheile fostei yale ar fi fostul primar, fostul viceprimar şi apropiaţii lor.

Elena Lasconi a schimbat yala Casei de Cultură din Câmpulung, unde bărbaţii stimabili mergeau ca să... "citească". Dezvăluiri la Radu Tudor
Sursa foto: FB/Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
de Claudia Popovici    |    12 Feb 2021   •   20:55

Întrebată de Radu Tudor, la emisiunea Punctul de Întâlnire de la Antena 3, dacă motivul pentru care a schimbat yala Casei de Cultură din Câmpulung îl reprezintă faptul că acolo veneau domni care să se simtă bine, Elena Lasconi a răspuns cu ironie că bărbaţii veneau acolo ... să citească.

"Eu nu pot să mă gândesc decât că lor le place lectura. Acolo mergeau când erau extrem de obosiţi să citească, să se relaxeze. Mi s-a comunicat că fostul primar şi viceprimar aveau cheile, care s-au dat din mână în mână. Eu m-am gândit să schimb yala. Ca să vezi că eu sunt Grinchul zilei de Valentine's", a spus zâmbind fosta jurnalistă, aleasă primar al oraşului Câmpulung Muscel, din partea USR-PLUS.

La rândul său, Radu Tudor a comentat cu umor decizia Elenei Lasconi: "A schimbat yala la cuibuşorul de nebunii unde mergeau nişte domni care-şi luaseră spaţiu pe nişte bucurii private, mai intime, lecturi evident, citit etichete şi multe altele".

"Asta este cheia iubirii de carte. Voi nu înţelegeţi nimic! Lor le place lectura, sunt... foarte aplecaţi şi fideli. Eu mă gândesc că am putea face şi bani din asta, când trece cineva prin Câmpulung, să vină să viziteze şi Casa de Oaspeţi, e chiar în buricul târgului", a răspuns Elena Lasconi, amuzată de dialogul cu Radu Tudor.

Elena Lasconi a schimbat yala la Casa de Cultură

Primarul Elena Lasconi a postat pe Facebook o fotografie cu ea în care ţine în mână mai multe chei, despre care afirmă că au fost folosite de fostul primar şi viceprimar pentru a deschide uşile Casei de Cultură pentru diferiţi oaspeţi. Se pare că cei care aveau acces la chei, transformaseră Casa de Cultură în propriul lor club privat.

Cheia” iubirii de... “carte”.

Vă prezint, în premieră, casa de oaspeți a Primăriei.

E tare, nu? Ce nu știți este că oaspeții, de regulă, erau cazați la pensiunile din oraș. Puțini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeți de pe bulevard.

Gura târgului spune că cei mai “fideli” oaspeți sunt de-ai locului. Așa că, am verificat. Rezultatul? Deținătorii de chei sunt: fostul primar Liviu Țâroiu, fostul șofer al primarului Mugurel Minciună, Sergiu Cicu - fost consilier PSD, Nicolae Alexe - fost manager al spitalului și mai sunt, cică, și alții.

Spre dezamăgirea sus-numiților am schimbat yala. Ghinion, s-a dus și plăcerea asta nevinovată finanțată de câmpulungeni.

Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibușor unde să citească... în liniște că nu mă pot gândi la altceva", a scris Elena Lasconi pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Elena Lasconi
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close