Antena 3 Actualitate Elena Merişoreanu, în lacrimi la televizor! Cum a surprins-o pe Stela Popescu cu patru zile înainte să moară: "Nu pot să mă abţin, ce vrei să fac?!"

Elena Merişoreanu, în lacrimi la televizor! Cum a surprins-o pe Stela Popescu cu patru zile înainte să moară: "Nu pot să mă abţin, ce vrei să fac?!"

28 Noi 2017   •   19:45
Elena Merişoreanu, în lacrimi la televizor! Cum a surprins-o pe Stela Popescu cu patru zile înainte să moară: "Nu pot să mă abţin, ce vrei să fac?!"
Sursa foto: Foto: Agerpres

Invitată la o emisiune TV, Elena Merişoreanu a povestit cu lacrimi în ochi în ce circumstanţe s-a întâlnit cu "Doamna Teatrului Românesc" pentru ultima dată. Elena Merişoreanu a stat de vorbă cu Stela Popescu cu doar patru zile înainte să moară.

Elena Merişoreanu s-a văzut întâmplător cu Stela Popescu într-o piaţă din Bucureşti cu patru zile înainte să îşi găsească sfârşitul, scrie cancan.ro.

"M-am întâlnit la Piaţa Galaţi cu Stela Popescu – cu patru zile înainte să moară. Ea îmi recomandase acum vreo cinci ani o croitoreasă.(...). Zicea că îmi recomandă pe cineva care să-mi recondiţioneze costumele. (...). Am ieşit de la croitorie şi am văzut multe taxi-uri. Am zis să fac câteva cumpărături. Când am intrat în piaţă, cine era la un raft: Stela Popescu cu o ciocolată în mână. Am zis: «Alo, alo! Ce faci?».«Nu pot să mă abţin, ce vrei să fac?!»,a  răspuns ea.  (...). Atâta veselie şi atâta optimism de la viaţă, rar mai întâlneşti.", a declarat Elena Merişoreanu în cadrul emisiunii "Acces Direct".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close