Antena 3 CNN Actualitate Elena Merișoreanu, ultimele detalii despre starea de sănătate după ce a ajuns în spital cu COVID-19: ”Sunt spre bine. Nu mă mai duc la evenimente”

Elena Merișoreanu, ultimele detalii despre starea de sănătate după ce a ajuns în spital cu COVID-19: ”Sunt spre bine. Nu mă mai duc la evenimente”

Elena Merișoreanu este internată de aproximativ două săptămâni la Institutul Matei Balș din Capitală, după ce a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19, deşi este vaccinată cu schema completă. Cântăreața de muzică populară a oferit detalii despre evoluția stării sale de sănătate și a anunțat decizia importantă pe care a luat-o.

Elena Merișoreanu, ultimele detalii despre starea de sănătate după ce a ajuns în spital cu COVID-19: ”Sunt spre bine. Nu mă mai duc la evenimente”
Sursa foto: Facebook/Elena Merișoreanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Sep 2021   •   20:42

Elena Merișoreanu a precizat că se simte mai bine:

„Sunt spre bine, Doamne ajută! Sunt tot în spital, dar nu am febră, nu am avut nevoie de mască de oxigen. Stau să treacă cele 14 zile, să termin tratamentul că mai am ceva la plămâni, sunt puțin afectați. Zilele astea au spus că o să-mi dea drumul acasă.

Am stat mult cu răceala, ca tâmpita acasă, și am venit destul de târziu. 7% – 8% am fost plămânii afectați, de la tuse, de la răceala aia cum credeam eu, dar era COVID, de fapt. M-a luat cu transpirații.

Eu, care sunt o fire care nu zac în pat, cum mă ridicam, cum mă lua oboseala și voiam să dorm. A doua zi, cum am ajuns la spital, m-am simțit mai bine. Acum mi-a ieșit bine saturația, medicii or să-mi dea drumul curând.”, a declarat artista, potrivit playtech.ro.

Elena Merișoreanu spune că și-a anulat proiectele muzicale:

„Nu mă mai duc la evenimente, doamne ferește! Aveam evenimente luate în perioada următoare, dar am pus-o pe fiica mea și a dat banii înapoi cui mi-a dat arvună. Păi, cum să mă mai duc? Aveam de terminat CD-ul, de filmat videoclipuri, aveam totul plătit, dar, dacă s-a întâmplat asta, nu mai fac nimic“, a mărturisit Elena Merișoreanu.

La cinci zile de la internare, cântăreața de muzică populară spunea că este recunoscătoare că a găsit un loc liber:

„Tot personalul este extraordinar. Zic mersi că am găsit un loc liber și am ajuns aici. Mă tratam acasă de răceală și eu aveam COVID. Fac perfuzii, îmi dau tratament și stau aici până mă fac bine.”, spunea la momentul respectiv Elena Merișoreanu.

×
Subiecte în articol: Elena Merişoreanu COVID-19 spital
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close