Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea a făcut plângere la Parchet: „A fost determinat un martor să susțină anumite lucruri împotriva mea”

Elena Udrea a făcut plângere la Parchet: „A fost determinat un martor să susțină anumite lucruri împotriva mea”

Elena Udrea a făcut plângere la Parchet: „A fost determinat un martor să susțină anumite lucruri împotriva mea”
Sursa foto: Foto: Facebook/Elena Udrea
de S.T.    |    18 Mai 2017   •   15:15

Elena Udrea a făcut plângere la Parchet după ce a primit informații că un martor a fost determinat de procurorii DNA să susțină anumite lucruri împotriva sa.

„E un demers foarte serios. Plângerea pe care eu am făcut-o este chiar un demers important și în contextul în care vorbim despre înregistrări care arată modul în care se derulează anchetele și cum se implică procurori, cred ca e foarte credibil ceea ce mi s-a întâmplat zilele trecute”, a spus Elena Udrea, joi, la Antena 3.

„Presupun că este vorba de un domn, cel care mi-a transmis date foarte credibile și începuturi de dovezi cum că ar deține o înregistrere a unei convorbiri dintre procurori într-un dosar care mă vizează din care reiese că a fost determinat un martor să susțină anumite lucruri împotriva mea”, a mai spus ea.

„Eu nu pot să fac anchetă paralelă. Sunt un simplu cetățean. Am apelat la Parchetul General și am indicat mijloacele de probă pentru situație pe care o invoc și cred că ancheta va putea duce la aflarea devărului în situația aceasta”, a adăugat Elena Udrea.

Elena Udrea a dezvăluit că s-au cerut 10.000 de euro pentru a i se pune la dispoziție înregistrarea respectivă.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close