Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea va fi adusă în țară săptămâna aceasta. Anunțul ministrului de Interne, Lucian Bode

Elena Udrea va fi adusă în țară săptămâna aceasta. Anunțul ministrului de Interne, Lucian Bode

Elena Udrea va fi adusă în țară săptămâna aceasta, dat fiind faptul că procedurile trebuie finalizate în cel mult 10 zile de la data deciziei de extrădare, a declarat, miercuri, ministrul de Interne Lucian Bode.

Elena Udrea va fi adusă în țară săptămâna aceasta. Anunțul ministrului de Interne, Lucian Bode
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    15 Iun 2022   •   12:51

Lucian Bode a declarat că statul bulgar a făcut o solicitare pentru proceduri de extrădare în cazul Elenei Udrea, până în 20 iunie.

„În urmă cu câteva ore am primit o solicitare din Bulgaria pentru a realiza procedurile de extrădare până pe 20 iunie. Acum se analizează un plan de extrădare. Până pe 20 iunie statul român o va aduce”, a spus Bode.

Curtea de Apel din Sofia a decis, vineri, în 10 iunie, extrădarea Elenei Udrea, după ce fostul ministru a fost prins în 7 aprilie, la granița dintre Bulgaria și Grecia. Udrea a plecat din România în ziua când a fost condamnată în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi este definitivă.

Elena Udrea va fi depusă la Penitenciarul de femei Ploiești - Târgușorul Nou, susține Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP). Condițiile sunt mult mai bune decât în azile, orfelinate şi spitale, spune președintele FSANP.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Lucian Bode
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close