Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, atac dur la adresa generalului Florian Coldea: „Sacrifică fără scrupule interesele României”

Elena Udrea, atac dur la adresa generalului Florian Coldea: „Sacrifică fără scrupule interesele României”

Elena Udrea, atac dur la adresa generalului Florian Coldea: „Sacrifică fără scrupule interesele României”
Sursa foto: Foto: Facebook
10 Dec 2016   •   11:25

Elena Udrea a ajuns la ultimul bărbat din topul celor 10 care - crede fosta candidată la Preşedinţia României, acum independentă în bătălia parlamentară - nu fac cât ea.

După Liviu Dragnea, Vasile Blaga, Victor Ponta, Crin Antonescu, Klaus Iohannis, Dacian Cioloş, Mircea Geoană şi Cătălin Predoiu, a venit rândul generalului Florian Coldea.

„Am ajuns la ultimul din lista celor care au inspirat sloganul „O femeie cât 10 bărbaţi!” Este cel aflat pe treapta cea mai de sus a piramidei Sistemului, omul invizibil care, de fapt, îl şi conduce. Poartă nume de penitenciar: Cod-lea. Cod-lea. Oh, scuzaţi! Coldea. Este un nume pe care nimeni nu are curajul să-l pronunţe. La fel ca în filmele americane despre J. Edgar Hoover, şeful FBI care a stat în funcţie peste patru decenii, şi Florian Coldea s-a alăturat SRI de tânăr. Prin pile şi servilism, a urcat rapid treptele ierarhiei. Traian Băsescu a văzut în el un potenţial mare, aşa că l-a numit prea devreme într-o funcţie prea importantă pentru un tânăr fără experienţă de viaţă, dar avid de putere. (...) Şi-a construit o reţea de executanţi, între care se află şi oameni din Justiţie, pe care astăzi o conduce în folos propriu. Pentru a se menţine într-o funcţie de putere, sacrifică fără scrupule interesele României. Un exemplu este Guvernul actual, care deserveşte Bruxellesul şi străinii, în general, în detrimentul românilor”, a scris Elena Udrea pe o reţea de socializare.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close