Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, audiată la DNA

Elena Udrea, audiată la DNA

Elena Udrea, audiată la DNA
01 Oct 2014   •   19:41

Președinta Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, s-a prezentat miercuri seară la DNA pentru a fi audiată în dosarul în care este cercetat Gheorghe Ștefan.

Udrea a ajuns la DNA în jurul orei 19.15 şi a declarat jurnaliştilor că urmează să fie audiată "într-un dosar mai vechi" al lui Gheorghe Ştefan.
   
Gheorghe Ştefan a fost preşedintele interimar la organizaţia PDL Neamţ, funcţie din care a demisionat în luna martie. Primarul municipiului Piatra Neamţ a aderat la Fundaţia Mişcarea Populară, dar a rămas membru al PDL.
   
El este vizat în mai multe dosare de corupţie, cel mai recent fiind legat de licenţa postului Giga TV pe care îl controla.: "Este un dosar mai vechi în care domnul Gheorghe Ştefan are calitatea de preşedinte al consiliului judeţean".


Este vorba despre dosarul în care a fost pus sub învinuire pentru fapte de corupţie, şi anume că ar fi manipulat ilegal fonduri de la Ministerul Dezvoltării, între anii 2010-2012.

Au fost desfăşurate percheziţii la sediul primărie din Piatra Neamţ, iar după 3 luni a fost chemat şi primarul din localitate pentru a fi pus sub învinuire de Direcţia Naţională Anticorupţie.

Este un dosar care vizează contracte de servicii şi bani care au fost daţi pentru un scop şi folosiţi pentru altul. Fondurile au venit în acel dosar la Ministerul Dezvoltării şi încă de pe atunci se lua în discuţie audierea Elenei Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea DNA gheorghe stefan
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close