Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, BUTOIUL cu PULBERE pentru caracatiţa băsistă. FRICA de închisoare o face să-i tragă pe TOŢI în jos după ea

Elena Udrea, BUTOIUL cu PULBERE pentru caracatiţa băsistă. FRICA de închisoare o face să-i tragă pe TOŢI în jos după ea

Elena Udrea, BUTOIUL cu PULBERE pentru caracatiţa băsistă. FRICA de închisoare o face să-i tragă pe TOŢI în jos după ea
de O.P.    |    05 Feb 2015   •   05:32

 Elena Udrea s-a transformat peste noapte din preferata fostului preşedinte în preferata procurorilor DNA. Aşa se face că blonda lui Traian Băsescu este în acest moment cel mai arestabil personaj din politica românească.

În numai câteva ore, DNA a emis pe numele său  trei mandate de arestare în dosarele Microsoft şi Gala Bute, iar al treilea se referă la încălcarea controlului judiciar. 

Iar acuzaţiile instituţiei care a evitat-o cu succes ani la rândul sunt pe măsura poziţiei privilegiate pe care a avut-o sub Traian Băsescu. DNA o acuză de luare de mită, spălare de bani, trafic de influenţă, abuz în serviciu şi fals în declaraţii.

În faţa avalanşei de acuzaţii, Udrea este hiperactivă şi dă interviu după interviu. În plus, acuză în stânga şi în dreapta pe oricine îi iese în cale şi vrea să îi tragă după ea pe toţi cei care i-au întors spatele.

Iar pentru a-şi afla soarta, Udrea mai are de aşteptat puţin. Astăzi, Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor decide când vor vota parlamentarii cerea DNA de arestarea a ei.



×
Subiecte în articol: Elena Udrea DNA coruptie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close