Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, citată mâine la DNA în dosarul "Microsoft"

Elena Udrea, citată mâine la DNA în dosarul "Microsoft"

Elena Udrea, citată mâine la DNA în dosarul "Microsoft"
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Feb 2015   •   20:57

Elena Udrea este citată mâine la DNA în dosarul "Microsoft". Aceasta a părăsit, cu puţin timp în urmă, Arestul central al Poliţiei Capitalei.

Elena Udrea a declarat, marţi seară, că nu ar vrea să spună nimic în acest moment şi că probabil va merge miercuri în Parlament, unde Comisia juridică a Camerei discută o nouă cerere de arestare pe numele ei.

La întrebările jurnaliştilor, ea a răspuns doar "N-aş vrea să spun nimic la momentul acesta". Ulterior, întrebată dacă va merge miercuri la Parlament, ea a răspuns "Probabil că voi merge mâine în Parlament".

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor va discuta, miercuri, cererea DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea pentru noi acuzaţii în dosarul "Gala Bute".

Elena Udrea va fi cercetată în arest la domiciliu a decis, definitiv, marţi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a judecat contestaţia deputatei la arestarea preventivă dispusă în 11 februarie în dosarul "Microsoft".


Se anunţă o zi încărcată mâine, pentru Elena Udrea. După ce a fost eliberată din arestul central al Poliţiei Capitalei şi plasată în arest la domiciliu, a ceasta va da cu subsemnatul pe la mai multe instituţii ale statului.

"Din câte am înţeles cei de la DNA vor să o audieze pe Elena Udrea în legătură cu denunţul făcut de aceasta. Şi cu această ocazie a prezenţei noastre la DNA vom solicita procuorului de caz să încuviinţeze prezenţa ei în faţa Comisiei Juridice a Deputaţilor, mâine la ora 11:30", a declarat avocatul Elenei Udrea, Marius Sriblea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea DNA microsoft
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close