x close

Elena Udrea este DISPERATĂ. Ultima declaraţie a blondei, pe Facebook: "Cât de FRAIERĂ mă cred?!"

de O.P.    |    02 Feb 2015   •   05:55
Elena Udrea este DISPERATĂ. Ultima declaraţie a blondei, pe Facebook: "Cât de FRAIERĂ mă cred?!" 442

Traian Băsescu a fost interceptat de DNA şi SRI în dosarul în care este cercetată Elena Udrea pentru spălare de bani. Informaţia este susţinută de surse judiciare şi a fost dezvăluită, în premieră, în emisiunea Punctul de întâlnire cu Radu Tudor.

Reacţia Elenei Udrea nu a întârziat: într-o postare pe facebook, blonda lui Traian Băsescu a lăsat să se înţeleagă că ştia că e ascultată. "Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia să îşi închipuie că nu ştiu că sunt ascultată?" au fost cuvintele Elenei Udrea.

Potrivit unor surse judiciare, în dosarul Microsoft apare şi numele fostului preşedinte Traian Băsescu.

Într-un comentariu postat pe Facebook cîteva ore mai tîrziu, Elena Udrea nu a negat dezvăluirile şi a lăsat să se înţeleagă că ştia de interceptări.

Războiul cu şeful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptări! "Pe surse" aflăm că Traian Băsescu ar fi fost înregistrat când vorbea cu mine. (...) Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia să îşi închipuie că nu ştiu că sunt ascultată? (...) Pot spune eu exact ce am vorbit cu Traian Băsescu, nu este nevoie să facă ei un efort de "redare" a discuţiei. Mai ales că s-ar putea să nu le iasă exact.
ELENA UDREA, deputat PMP
SURSA: facebook.com/EUdrea

Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, Claudiu Săftoiu consideră că atacul Elenei Udrea la adresa instituţiilor de securitate naţională este o încercare de a distrage atenţia de la faptele de care este acuzată.

În 2011, Claudiu Săftoiu declara la emisiunea Sinteza Zilei că Elena Udrea pare să fi fost plantată în anturajul lui Traian Băsescu la începutul primului său mandat pentru ca sistemul mafiot să continue în România.

Citeşte mai multe despre:

interceptari Elena Udrea coruptie SRI
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati