Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea explică lacrimile din sala de judecată

Elena Udrea explică lacrimile din sala de judecată

Elena Udrea explică lacrimile din sala de judecată
26 Apr 2016   •   16:22

Elena Udrea le-a spus jurnaliștilor că a început să plângă în sala de judecată pentru că ”a cuprins-o emoția”, explicând astfel episodul de la Înalta Curte, unde a dat declaraţii în dosarul Gala Bute.

”A fost o relație de 17 ani. Vedeți cum e viața? Te aduce în situația în care cunoști un om cu care ai stat atâta timp și despre care nu știai lucruri esențiale”, a spus Elena Udrea, referindu-se la fosta sa prietenă, Ana Maria Topoliceanu, cea cu care făcea shopping la Paris, iar apoi a turnat-o  la DNA.

Dosarul Gala Bute

Fostul ministru Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie 2015, în dosarul "Gala Bute", fiind acuzată de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

În dosar au mai fost deferiți justiției și fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu - administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu - fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia - fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu - fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă - administratorul unei firme.

Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care îl conducea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea dosarul gala bute
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close