Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti:„ Procurorii fac dosare la comandă și cu ținte”

Elena Udrea, în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti:„ Procurorii fac dosare la comandă și cu ținte”

Elena Udrea, în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti:„ Procurorii fac dosare la comandă și cu ținte”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    28 Sep 2017   •   11:45

Elena Udrea a ajuns din nou în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti.

Aceştia au decis să judece, în cele din urmă, dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009 a lui Traian Băsescu, iar dosarul va fi retrimis la Direcția Națională Anticorupție.

Elena Udrea a declarat, joi, după decizia magistraților de la Curtea de Apel București, că acest dosar a avut un rechizitoriu prost.

„În graba lor, procurorii au făcut un rechizitoriu prost. Nu ne mirăm, pentru că oricum le fac la comandă și cu ținte”, a spus Elena Udrea.

„Acest dosar a ajuns la Curtea de Apel și instanța a constatat astăzi că nu se înțelege pentru care fapte am fost eu anchetată în acest dosar, dacă eram sau nu ministru. E un rechizitoriu prost, la ordin, într-un dosar început în campania din 2016, cu țintă la vremea aceea Traian Băsescu și care a ajuns să fie restituit procurorilor”, a adăugat ea.

Elena Udrea, la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, implicată direct în campania lui Traian Băsescu, candidat la alegerile prezidențiale din 2009, a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la luare de mită și spălare a banilor, potrivit DNA.

Procurorii susțin că, în cursul anului 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, au fost colectate sume de bani provenite din infracțiuni de corupție, delapidare și evaziune fiscală care au fost folosite, ulterior, pentru plata unor servicii prestate în campania electorală.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close