Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, ironie la adresa lui Crin Antonescu: „Ne certam pentru un loc la coafor”

Elena Udrea, ironie la adresa lui Crin Antonescu: „Ne certam pentru un loc la coafor”

Elena Udrea, ironie la adresa lui Crin Antonescu: „Ne certam pentru un loc la coafor”
Sursa foto: Foto: Facebook
29 Noi 2016   •   17:33

Elena Udrea continuă seria dezvăluirilor despre bărbații care se află în spatele sloganului de campanie ''O femeie cât zece bărbați''. Acum a venit rândul lui Crin Antonescu.

''Mi-e dor de vremurile în care mă certam cu Crin Antonescu, fie şi pentru un loc la coafor. Deşi este un personaj foarte carismatic şi un foarte bun orator, Crin Antonescu a eşuat în politică din cauza egoului foarte mare şi a laşităţii.

A ţinut să-l suspende pe Traian Băsescu în 2014 doar pentru că nu mai avea răbdare doi ani. Şi acesta a fost începutul sfârşitului pentru el. Apoi, este vinovat de ascensiunea lui Klaus Iohannis. Dacă nu şi-ar fi dat, din fudulie, demisia după parlamentarele din 2014, din fruntea PNL, Sistemul nu şi-ar fi subordonat partidul şi nu am fi avut astăzi un ficus la Cotroceni.

De frica întrebărilor la care ar fi putut fi luat pentru prieteniile neprincipiale pe care le-a avut şi pentru apartamentul în care locuieşte, a fugit din ţară, s-a refugiat cu soţia la Bruxelles, într-un moment în care România are nevoie de politicieni curajoşi, care să nu fie subordonaţi Sistemului. De aceea, Crin Antonescu este cel de-al patrulea bărbat din cei zece la care mă refer în sloganul meu "O femeie cât 10 bărbaţi".'', a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close