Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea le-a spus magistraţilor că a fost minţită de Dorin Cocoş în privinţa banilor

Elena Udrea le-a spus magistraţilor că a fost minţită de Dorin Cocoş în privinţa banilor

Elena Udrea le-a spus magistraţilor că a fost minţită de Dorin Cocoş în privinţa banilor
14 Feb 2015   •   12:09

Elena Udrea a declarat, în ultimul cuvânt în faţa instanţei, că Dorin Cocoş a minţit-o în privinţa banilor, motiv pentru care şi-a schimbat declaraţia de avere de mai multe ori.

Totodată, Udrea a acuzat presiuni publice asupra ei şi a atras atenţia că nu sunt anchetaţi foşti miniştri sau foşti prim-miniştri.

De asemenea, Udrea le-a spus magistraţilor că Dorin Cocoş ar fi avut o amantă încă din 2011.

Procurorii anticorupţie au emis marţi, ordonanţă de reţinere pentru deputatul PMP Elena Udrea, în dosarul Microsoft, după ce aceasta a stat aproape zece ore la DNA, unde şi-a studiat dosarul şi a fost audiată.

Potrivit DNA, Elena Udrea este urmărită penal şi a fost reţinută pentru trei fapte de trafic de influenţă - în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestea, în legătură cu derularea contractului e-România şi în legătură cu pretinderea şi primirea a 500.000 de euro -, precum şi pentru spălare de bani.

În 29 ianuarie, Elena Udrea a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft. În 4 februarie, procurorii au cerut arestarea preventivă a deputatului, arătând că a încălcat dispoziţiile legale ale controlului judiciar, făcând afirmaţii publice cu privire la acuzaţiile ce îi sunt aduse.

Procurorii au mai făcut încă o cerere de arestare a Elenei Udrea în dosarul Microsoft, după ce au extins urmărirea penală faţă de aceasta pentru că ar fi luat mită de la omul de afaceri Dinu Pescariu, care a denunţat-o pe deputata PMP.


×
Subiecte în articol: Elena Udrea Dorin Cocos
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close