Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea, prezentă la întâlnirile SRI - Justiție. "Doar nu vă imaginați că îl înregistram pe domnul Coldea"

Elena Udrea, prezentă la întâlnirile SRI - Justiție. "Doar nu vă imaginați că îl înregistram pe domnul Coldea"

Elena Udrea, prezentă la întâlnirile SRI - Justiție. "Doar nu vă imaginați că îl înregistram pe domnul Coldea"
Sursa foto: foto: Antena 3
27 Noi 2017   •   20:05

Elena Udrea face dezvăluiri pe holurile Curții Supreme. Ea declară că nu mai are încredere în Justiție pt că ea știe cum generali din SRI dădeau judecătorilor sentințele în plic și chiar a asistat la mai multe discuții de acest gen ale lui Florian Coldea, șeful operativ al SRI până la un moment dat.

"Știu exact ce mecanisme stau în spatele unor hotărâri judecătorești, cine vine cu bilețele și cum se iau deciziile când vorbim de personaje care trebuie scoase din jocul public. Mă refer la această grupare ocultă care conduce România prin controlul asupra Justiției și care a reușit să pună mâna pe putere înlăturându-i, cu Justiția, cu cătușe, cu dosare penale, pe toți cei care le-au stat în cale, grupare pe care am văzut-o în ultima vreme de nenumărate ori la televizor. Oameni din servicii secrete, oameni din fruntea Justiției, oameni din fruntea instituțiilor de forță care, din interese de grup, din interese personale, din interese care posibil să vină și din afara țării, execută acest plan. Unul dintre exemple este domnul general Dumbravă, despre care am spus eu însămi că știu sigur că a cerut unui procuror să meargă la arestare cu un acuzat, în condițiile în care procurorul a spus că nu erau probe în dosar", a declarat Elena Udrea. 

Întrebată dacă are probe care să-i susțină afirmațiile, Elena Udrea a spus că "la unele din discuții eram de față. Doar nu vă imaginați că îl înregistram pe domnul Coldea".

"Nu se ia nicio măsură de corectare a situației și anihilare a acestui stat paralel. La vremea aceea nu știa nimeni ce se întâmplă, dar acum știm cu toții ce se întâmplă. Ar trebui să ieșim în stradă să protestăm împotriva nebuniei care se întâmplă în țara asta", a mai adăugat Udrea. 


 

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close