Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea refuză să își vadă copilul. Unde îi spune fetiței sale că este plecată

Elena Udrea refuză să își vadă copilul. Unde îi spune fetiței sale că este plecată

Elena Udrea refuză să își vadă fetița, dar vorbește zilnic cu ea la telefon. Fostul parlamentar i-a spus micuței că se află la muncă în Italia și din acest motiv nu o poate vedea. De ce a spus Udrea fetiței aceste lucruri și ce ascunde de fapt.

Elena Udrea refuză să își vadă copilul. Unde îi spune fetiței sale că este plecată
Sursa foto: Facebook/ Elena Udrea
de Andreea Ştefan    |    16 Iul 2022   •   18:23

Elena Udrea încearcă să o protejeze pe fetița sa, spunându-i că se află la muncă în Italia și evită din răsputeri să nu fie adusă cea mică acolo, la penitenciar. Asta pentru că acolo unde ar trebui să o vadă pe micuță ar fi împiedicate de un geam din plastic, iar cele două nu ar putea să aibă contact fizic.

Ar fi o experiență traumatizantă pentru cea mică. Drept urmare, Elena Udrea face tot ce poate pentru ca micuța să fie ținută cât mai departe de această situație prin care trece mama sa.

Cert este că vorbește zilnic la telefon cu fetița ei.

I-a spus, de altfel, că se află la muncă în Italia. Cel mai probabil a folosit Italia și nu altă țară pentru că, probabil, a mai discutat despre Italia în casă, având în vedere că acolo se află și prietena Elenei Udrea, Alina Bica.

În acest moment, Elena Udrea se află în penitenciarul Târgșor, acolo unde ispășește pedeapsa primită în dosarul Gala Bute.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close