Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea rupe tăcerea despre „noaptea generalilor” din biroul lui Gabriel Oprea

Elena Udrea rupe tăcerea despre „noaptea generalilor” din biroul lui Gabriel Oprea

Elena Udrea rupe tăcerea despre „noaptea generalilor” din biroul lui Gabriel Oprea
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Mai 2017   •   22:32

Elena Udrea a afirmat, la un post de televiziune, că și ea a fost acasă la Gabriel Oprea, unde aveau loc ”întâlniri foarte eterogene”.

„Am fost odată de două ori acasă la dl Oprea. Erau evenimente mai publice, dar nu aniversările despre care a spus. Veneau și se întâlneau. Atunci nu mi se părea neapărat nepotrivit. Erau foarte eterogene întâlnirile. La întâlniri în vie nu am participat. Erau oameni care nu toți erau prieteni, situația era rigidă. Eram pe grupuri, fiecare cu grupul lui. (...) La nicio petrecere de genul nu s-a dansat. (...)Veneau lideri politici cam de peste tot.”, a declarat Elena Udrea, potrivit stiripesurse.ro.

Despre noaptea generalilor, Elena Udrea a spus că nu știe ce s-ar fi putut discuta, „decât urmărirea alegerilor”.

Scandalul privind ”noaptea generalilor” a reapărut în spațiul public după dezvăluirile lui Dan Andronic cu privire la noaptea alegerilor din 2009, în turul doi al alegerilor prezidențiale, când înalți demnitari ai statului român, printre care George Maior, Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi, au mers acasă la Gabriel Oprea.

El a susținut că Laura Kovesi și Coldea erau preocupați de câștigarea scrutinului de către Traian Băsescu.

În replică, fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat la Sinteza Zilei, de la Antena 3, că întâlnirea organizată la el acasă a fost o "simplă cină", unde i-a invitat pe George Maior, Vasile Dîncu, Anghel Iordănescu, Dan Andronic şi Neculai Onţanu. 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Gabriel Oprea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close