Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea a început să plângă în sala de judecată din Bulgaria | Judecătorii au decis că rămâne în arest

Elena Udrea a început să plângă în sala de judecată din Bulgaria | Judecătorii au decis că rămâne în arest

Elena Udrea rămâne în arest. Decizia a fost luată de judecătorii din Bulgaria, la finalul unui nou termen în care Elena Udrea a început să plângă şi le-a cerut magistraţilor să o lase să îşi vadă fetiţa.

Elena Udrea a început să plângă în sala de judecată din Bulgaria | Judecătorii au decis că rămâne în arest
Sursa foto: Antena 3
de Corina Matlinschi    |    01 Iun 2022   •   15:01

Elena Udrea a dat o nouă declaraţie în faţa judecătorilor bulgari, iar la un moment dat a început să plângă.

Mai mult, ea a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 că este singura femeie între zeci de bărbaţi în arestul Blagoevgrad, acolo unde există o singură toaletă comună, fiind nevoită să treacă prin faţa tuturor.

"În acest dosar este a treia oară când statul român încearcă să mă aresteze. Prima dată în 2015, atunci când au apărut şi primele informaţii că sunt ameninţări la adresa vieţii mele.

În 2018, când eu eram deja însărcinată în şase luni, în Costa Rica, şi aveam deja procesul pentru azil politic, m-au condamnat definitiv şi m-au arestat. După două luni şi jumătate au fost obligaţi să mă elibereze, din nou, pentru că CCR a decis că am fost judecată de un complet nelegal constituit", a declarat Elena Udrea în sala de judecată.

La un moment dat, în timp ce era audiată, Elena Udrea a început să plângă.

"Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine.

În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest", a mai declarat Elena Udrea.

După ce au decis ca Elena Udrea să rămână în continuare în arest, judecătorii au stabilit un nou termen pe 8 iunie.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Bulgaria
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close