Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea: Sunt ca Făt Frumos care a aruncat buzduganul şi a trebuit să se ducă după el

Elena Udrea: Sunt ca Făt Frumos care a aruncat buzduganul şi a trebuit să se ducă după el

Elena Udrea: Sunt ca Făt Frumos care a aruncat buzduganul şi a trebuit să se ducă după el
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Dec 2010   •   13:48

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, în Timiş, că, precum Făt Frumos, care a aruncat buzduganul, iar apoi a fost nevoit să se ducă după el, şi ea a făcut promisiunea că până la finalul anului se vor semna contracte de trei miliarde de euro din fonduri europene şi a trebuit să o onoreze, informează Mediafax.
   
"M-am bucurat că am reuşit să ating un angajament pe care mi l-am luat. Dar am făcut precum Făt Frumos: am aruncat prima dată buzduganul şi pe urmă am fost obligată să mă duc după el. Am spus că până la finalul anului semnăm contracte de trei miliarde de euro şi am fost obligaţi să facem toate eforturile pentru a putea să atingem acest obiectiv. Pentru că este extraordinar de important să nu ratăm şansa pe care o avem de a folosi bani europeni", a afirmat Elena Udrea, la Primăria Sânnicolau Mare, în prezenţa a aproximativ 500 de persoane care au participat la semnarea a două contracte de finanţare din fonduri europene nerambursabile.
   
Ea a spus că, odată cu semnarea unui contract pentru reabilitarea unor străzi şi trotuare din Sânnicolau Mare, în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro, va fi atins acest obiectiv.
   
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a precizat că cele 20 de milioane de euro reprezintă bugetul localităţii pentru următorii 20 de ani.
   
Elena Udrea s-a aflat, vineri, la Sânnicolau Mare, unde a semnat două contracte de finanţare din fonduri europene nerambursabile.
   
Primul proiect vizează reabilitarea sau asfaltarea mai multor străzi şi trotuare din oraşul Sânnicolau Mare şi are o valoare de 83,6 milioane de lei, din care 64,2 milioane de lei sunt fonduri europene nerambursabile.

Al doilea proiect, în valoare de 1,8 milioane de lei, din care 1,4 milioane de lei sunt fonduri europene, vizează instalarea în localitate a 35 de camere de supraveghere, pentru prevenirea criminalităţii.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close