Antena 3 CNN Actualitate Elev de 12 ani din Târgoviște, rănit cu un briceag de un coleg de liceu, în sala de clasă

Elev de 12 ani din Târgoviște, rănit cu un briceag de un coleg de liceu, în sala de clasă

Un elev de 12 ani dintr-un liceu din municipiul Târgoviște a ajuns la spital, luni, după ce a fost rănit cu un briceag, în zona piciorului, de un coleg de liceu.

Elev de 12 ani din Târgoviște, rănit cu un briceag de un coleg de liceu, în sala de clasă
Sursa foto: Facebook/SMURD
de Robert Slãmnoiu    |    27 Sep 2021   •   22:53

Incidentul s-a petrecut la unul dintre cele mai bune licee din municipiul Târgoviște, liceul de arte Bălașa Doamna, între doi elevi de clasa a 7-a, chiar în sala de clasă.

Cei doi elevi sunt de aceeași vârstă, însă nu sunt colegi de clasă, astfel că tânărul agresor a intrat în clasa colegului său pe care, după ce s-au îmbrâncit, l-a atins în zona coapsei cu un briceag.

Rana provocată a fost superficială și elevul se află în afara pericolului.

Reprezentanții școlii spun că cei doi nu ar mai fi avut conflicte în trecut și niciunul nu a mai creat vreo problemă.

„Imediat după incident, unul dintre profesori a  chemat ambulanța, care l-a transportat pe elevul înjunghiat la spitalul județean de urgență din Târgoviște. Din fericire rana a fost superficială și nu a necesitat internarea, așa că tânărul se află la domiciliu. Directorul liceului a demarat o anchetă internă.

Inspectoratul școlar spune că e nevoie că școala să identifice motivul pentru care s-a ajuns aici și că nu se poate lua măsura exmatriculării deoarece școala, la nivelul acesta, e obligatorie. De asemenea, inspectorul general pune conflictul și pe seama absenței îndelungate a elevilor de la școală.” , spune directorul liceului, Maria Dobrescu.

„Elevul agresat va rămâne acasă până va scăpa de șocul trăit. De asemenea și ceilalți colegi de clasă au trăit un șoc atunci când și-au văzut colegul lovit cu cuțitul. Cei doi copii vor beneficia de consiliere psihologică.”, spune Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ DB.

„În urma incidentului, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru infracţiuni de lovire sau alte violențe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.”, a transmis Cătălina Homeghiu, inspector general inspectoratul școlar Dâmbovița.
 

×
Subiecte în articol: elev briceag liceu injunghiat
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close