Antena 3 Actualitate Un elev de clasa a XII-a a murit după ce s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din Oradea

Un elev de clasa a XII-a a murit după ce s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din Oradea

de Claudia Popovici    |    09 Oct 2020   •   18:15
Un elev de clasa a XII-a a murit după ce s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din Oradea
Sursa foto: Pixabay.com

Adolescentul a decis să îşi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul nouă al unui bloc din Oradea. Familia este în stare de şoc şi nu poate explica gestul tânărului, descris de cunoscuţi drept un băiat liniştit şi retras. Moartea adolescentului este anchetată de poliţişti ca fiind una suspectă.

Tragedia a avut loc, joi, 8 septembrie, în jurul orei 20:00. Adolescentul, elev în clasa a XII-a la Liceul "Ady Endre", din Oradea, a venit acasă după şcoală şi a decis să îşi pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etajul 9 al blocului unde locuia.

Familia şi cunoştinţele sunt în stare de şoc şi nimeni nu poate explica gestul, mai ales că era o persoană liniştită şi retrasă.

Potrivit poliţiştilor, "nu există suspiciuni cu privire la împrejurările în care s-a produs tragedia". Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită după efectuarea necropsiei.

În paralel, o echipă de inspectori de la Inspectoratul Școlar Județean Bihor a analizat situaţia elevului la şcoală şi a constatat că incidentul nu a avut legătură nici cu spațiul de învățământ, nici cu procesul instructiv-educativ.

„Joi a fost la școală, iar incidentul s-a întâmplat joi seara, acasă. La ora 8 și ceva, spre 9, au aflat de la părinți atât cei din școală, cât și noi. Suntem cu toții șocați. Suntem alături de familia îndurerată”, a declarat inspectorul general adjunct de la Inspectoratul Școlar Județean Bihor, notează bihon.ro.

 Contactat de jurnalişti, directorul unității de învățământ, unde era elev adolescentul, a refuzat să ofere detalii despre caz și despre elev.

,,Nu știm dacă au fost sau nu probleme în familie. Nu se știe dacă a fost suicid sau accident. Aceasta doar poliția o poate stabili.”, a spus directorul Liceului Ady Endre.

Moartea adolescentului a fost declarată ca fiind una suspectă. Ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close