Antena 3 CNN Actualitate Eleva care şi-a ucis mama adoptivă cu toporul, „meditată“ de Ioana Maria Vlas în penitenciar. A devenit studentă la ASE

Eleva care şi-a ucis mama adoptivă cu toporul, „meditată“ de Ioana Maria Vlas în penitenciar. A devenit studentă la ASE

Eleva care şi-a ucis mama adoptivă cu toporul, „meditată“ de Ioana Maria Vlas în penitenciar. A devenit studentă la ASE
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Sep 2012   •   22:09

Eleva criminală,care în urmă cu trei ani şi-a ucis  mama adoptivă, a lăsat trecutul întunecat în urmă. Eliberată din penitenciar anul trecut, Alexandra s-a reînscris la liceu. A absolvit prima în generaţia ei şi chiar a obţinut un loc fara taxa la ASE. Va călca pe urmele mentorului ei, Ioana Maria Vlas. "Mama FNI" a meditat-o în penitenciar.
 
În 2009, Alexandra, care avea atunci doar 15 ani, şoca o ţară întreagă. După o ceartă cruntă cu mama sa adoptivă, adolescenta a ucis-o cu un topor.

"Am vrut doar să vadă cum e să-ţi fie frică" le-a spus anchetatorilor. Era bătută fără milă pentru fiecare notă proastă pe care o primea la şcoală. Din acea noapte, copila timidă a devenit un alt om.

Câteva luni mai târziu, Alexandra era condamnată la şase ani închisoare. Nu a copleşit-o sentinţa. Şi-a continuat studiile şi şi-a spus că nu va mai lua niciodată note proaste. În spatele gratiilor a întâlnit-o pe Ioana Maria Vlas. Mama FNI a "adoptat-o" pe adolescentă.

Chiar dacă bănuia de pe atunci că fata va merge la facultate, Ioana Maria Vlas nu se aştepta să îi calce pe urme. În 2011, Alexandra a fost eliberată din penitenciar şi s-a reîncris la şcoală. Nimeni însă nu-i ştia trecutul întunecat.

Alexandra a obţinut prima medie din liceu. 7,45. Acest lucru a ajutat-o să-şi continue studiile. A reuşit să obţină un loc la buget, la facultate.

Primii paşi în noua viaţă de student îi va face peste câteva săptămâni.



×
Subiecte în articol: Ioana Maria Vlas ase
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close