Antena 3 CNN Actualitate Elevă, despre rezultatele BAC-ului: Eu am dat şpagă şi profesorii n-au avut bunul simţ să-mi asigure nota cinci (VIDEO)

Elevă, despre rezultatele BAC-ului: Eu am dat şpagă şi profesorii n-au avut bunul simţ să-mi asigure nota cinci (VIDEO)

Elevă, despre rezultatele BAC-ului: Eu am dat şpagă şi profesorii n-au avut bunul simţ să-mi asigure nota cinci (VIDEO)
04 Iul 2010   •   19:54

Scandal la un liceu din Bucureşti. Mai mulţi elevi au cerut explicaţii după ce au picat la bacalaureat, chiar dacă, spun ei, au dat şpagă comisiei. Iar în judeţul Gorj, rata de promovabilitate a fost de mai puţin de 50%.

Din 307 elevi, doar 24 au promovat Bacalaureatul la la Colegiul Tehnic Costin Neniţescu din Capitală. Indignarea elevilor e cu atât mai mare cu cât ei spun că au dat bani ca să fie siguri că vor lua examenul.

În judeţul Constanţa , 7.540 de elevi au susţinut Bacalareatul anul acesta. Aproape 79 % dintre ei au reuşit să promoveze. Nu la fel de mândri sunt părinţii celor care au promovat la limită sau care au picat Bacalaureat. Peste1.000 de elevi constănţeni au luat note mai mici de 5.

La Grupul Şcolar Agricol din Smeeni, judeţul Buzău, nici unul dintre cei 69 de elevi nu a reuşit să obţină media 6, necesară pentru a promova. Aceştia, la fel ca şi colegii lor din restul ţării care au picat examenul, mai au o şansă în toamnă, la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: liceu eleva bac rezultate
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close