Antena 3 CNN Actualitate Eleva din Giurgiu care a făcut sex cu profesorul ei cere 10.000 de euro despăgubiri

Eleva din Giurgiu care a făcut sex cu profesorul ei cere 10.000 de euro despăgubiri

Eleva din Giurgiu care a făcut sex cu profesorul ei cere 10.000 de euro despăgubiri
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Sep 2010   •   13:16

Delia, eleva de 15 ani din Giurgiu care a întreţinut relaţii sexuale cu profesorul ei, cere acum despăgubiri de aproape 10.000 de euro pentru a face uitat incidentul petrecut în luna iulie a acestui an, informează Adevărul.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale normale şi orale cu eleva sa, în perioada noiembrie 2009 - martie 2009. Maria Velicu, soţia dascălului a declarat că întreaga acţiune a fost premeditată de fată, cu scopul de a scoate bani buni de pe spatele soţului ei. 

?Totul a fost bine gândit de această fată, nu s-a întâmplat niciodată ca ei să fi făcut sex în fumoar sau acasă la noi, în timp ce era la meditaţie. Soţul meu a crezut în ea, a vrut să o îndrume spre un drum bun şi ea a premeditat tot. Acum ne cere daune de sute de milioane?, a declara doamne Velicu.

Iubitul fetei, un băiat de 22 de ani pe nume Florin, a declarat pentru sursa citată că atât profesorul, cât şi restul lumii mint în declaraţii, întrucât Delia nu l-ar fi sedus niciodată pe dascăl. Acesta îşi apără iubita, spunând că este o fată cuminte şi ascultătoare, care vrea să devină psiholog.

?Delia este cuminte şi este o fată ascultătoare. Am grijă de ea şi o duc şi o iau de la şcoală de câte ori am timp ? Vreau ca Delia să meargă în continuare la şcoală şi să se preocupe de educaţia ei. Ştiu că vrea să devină psiholog şi am de gând să o susţin? a declarat Florin  .

Mai mult decât atât, avocata Deliei, Daniela Stanca, susţine că profesorul Ion Velicu vrea ca, prin intermediul mass mediei să îşi creeze o vinovăţie falsă. Profesorul în cauză ar mai fi fost acuzat de elevii săi că s-ar masturba sub masă, din cauza unor urme de lapte găsite pe catedra cu ceva timp în urmă. Soţia acestuia dezminte din nou totul:

?Sunt nişte minciuni. În urmă cu câţiva ani, faţa de catedră a fost murdărită de lapte de la cei mici, pentru că primeau în pause lapte şi corn. Cei care au venit ulterior la ore au spus că pe faţa de catredă au găsit spermă. Soţul meu a făcut scandal atunci şi a cerut să se ducă la expertiză faţa de catedră, pentru că aşa s-ar fi demonstrate că are dreptate?, a povestit aceasta.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: eleva Giurgiu profesor
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close