Antena 3 CNN Actualitate Eleva DISPĂRUTĂ a fost GĂSITĂ într-un tren. CFR: Fata era îmbrăcată în haine de călugăriţă

Eleva DISPĂRUTĂ a fost GĂSITĂ într-un tren. CFR: Fata era îmbrăcată în haine de călugăriţă

Eleva DISPĂRUTĂ a fost GĂSITĂ într-un tren. CFR: Fata era îmbrăcată în haine de călugăriţă
15 Feb 2014   •   19:46
UPDATE 21.00 - Şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că tânăra Iulia Ionescu se află în drum spre Bucureşti, în custodia Poliţiei.

Şef de tren: Iulia Ionescu a fost însoţită de un călugăr în gara Suceava. S-a dezbrăcat de hainele călugăreşti înainte de a se urca în tren

UPDATE 20.50 -
Potrivit unor surse, citate de Mediafax, tânăra şi-ar fi sunat mama în cursul zilei de sâmbătă, plângând, şi a rugat-o s-o ierte. Iulia i-ar mai fi spus mamei că se întoarce acasă din pelerinaj.

UPDATE 20.30 -
Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Constantin Stoica, a afirmat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că nu există încă o confirmare oficială din partea vreunei mănăstiri din Suceava în care Iulia Ionescu să fi fost primită.



Ştire iniţială 19.45

O fată cu semnalmentele elevei de 15 ani, de la Colegiul Naţional "Sf. Sava", care a fost dată dispărută după ce nu a mai ajuns, miercuri, la şcoală, a fost găsită într-un tren care vine în Bucureşti, dinspre Moldova.

Iulia Ionescu, elevă la Colegiul Naţional "Sf. Sava" din Bucureşti, a fost dată dispărută după ce nu a mai ajuns, miercuri, la şcoală. Potrivit poliţiştilor, fata ar fi dispărut pe drumul spre colegiul aflat în centrul Capitalei.

"Minora dispărută se numeşte Ionescu Iulia Cristina, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,67 m, greutate 50 kg, faţă ovală, ten de culoare deschisă, ochi verzi, păr şaten închis lung şi drept, bărbie rotundă. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre", se arăta într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Patriarhia Română: Nicio mănăstire ortodoxă NU primeşte minori în monahism

Anchetatorii au descoperit că în ziua dispariţiei, eleva şi-a vândut la o casă de amanet obiectele cele mai valoroase pe care le avea la ea înainte să dispară: telefonul mobil şi un lanţişor de aur.

Profesorii, colegii acesteia, dar şi duhovnicul fetei au fost chemaţi la audieri în speranţa că vor oferi informaţii care ar putea duce la găsirea fetei.

Vom reveni cu amănunte.

×
Subiecte în articol: CFR fata disparuta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close