Antena 3 CNN Actualitate Eleva dispărută mobilizează Ministerul de Interne

Eleva dispărută mobilizează Ministerul de Interne

Eleva dispărută mobilizează Ministerul de Interne
Sursa foto: Foto: VideoNews
15 Feb 2014   •   13:40
Poliţiştii o caută de 3 zile pe fata de 15 ani care a dispărut din Bucureşti. 
 
Profesorii şi colegii acesteia au fost chemaţi la audieri în speranţa că vor oferi informaţii care ar putea duce la găsirea fetei. 
 
Aceasta i-ar fi spus duhovnicului ei că vrea să plece la mănăstire şi, chiar înainte să dispară, şi-a vândut telefonul şi o brăţară la amanet. 
 
Poliţiştii din toată ţara sînt în alertă după ce adolescenta de 15 ani a dispărut de acasă. În timpul unei razii rutiere în Bucureşti, poliţiştii i-au întrebat pe şoferi şi dacă au văzut-o pe tînără.
 
Anchetatorii au descoperit că în ziua dispariţiei, eleva şi-a vândut la o casă de amanet obiectele cele mai valoroase pe care le avea la ea înainte să dispară: telefonul mobil şi un lanţişor de aur. 
 
Fata ar fi lăsat acasă şi un bilet de adio în care scria: "Afară e albastru. Eu îl iubesc pe Iisus, plec la mânăstire". Mama spune că cel mai probabil fiica ei, care nu a dat niciun semn până acum că vrea sa plece de acasă, a fost răpită.
 
Şi duhovnicul tinerei ar fi fost interogat de anchetatori.
 
Cei care au cunscut-o resping varianta că eleva ar fi fugit de acasă.
 
O echipă special constitută coordonează operaţiunile de căutare a fetei de 15 ani, la cererea vicepremierului Gabriel Oprea. Eleva se numeşte Iulia Ionescu, este în clasa a IX-a, la liceul Sfantul Sava. Are ochii verzi şi părul lung, şaten închis. Dacă aţi văzut-o sau aveţi informaţii ce pot ajuta la găsirea ei, vă rugăm să sunaţi imediat la numărul de urgenţă 112 sau să mergeţi la cea mai apropiată secţie de poliţie.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close