Antena 3 CNN Actualitate Elevă DISPĂRUTĂ şi-ar fi dorit să se călugărească. Vicepremierul Oprea a cerut IGP să ajute la căutări

Elevă DISPĂRUTĂ şi-ar fi dorit să se călugărească. Vicepremierul Oprea a cerut IGP să ajute la căutări

Elevă DISPĂRUTĂ şi-ar fi dorit să se călugărească. Vicepremierul Oprea a cerut IGP să ajute la căutări
14 Feb 2014   •   15:15
UPDATE 15.13 - Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Constantin Stoica, a declarat că nicio mănăstrire ortodoxă nu primeşte în monahism minori, referitor la dispariţia adolescentei Iulia Ionescu, de 15 ani, din Bucureşti, care ar fi vrut să se călugărească.


UPDATE 14.00 -
O echipă specială coordonează căutarea fetei de 15 ani, dispărută acum două zile din Capitală. Vicepremierul Gabriel Oprea, care este si interimar la Interne, a cerut specialiştilor IGP să acorde sprijin Poliţiei Capitalei pentru găsirea elevei.

Punctul de comandă pentru găsirea minorei se afla la Politia Capitalei.

De asemenea, s-a dispus ca structurile de informaţii ale M.A.I. să sprijine acţiunile de căutare ale Poliţiei.

Potrivit unor surse, tânăra şi-ar fi amanetat bijuteriile şi telefonul mobil, după care a dispărut.

Totodată, surse apropiate anchetei susţin că fata ar fi lăsat şi un bilet de adio, în care a scris: "Afara e albastru, eu îl iubesc pe Iisus, plec la mănăstire"

În plus, duhovnicul fetei le-ar fi spus anchetatorilor că aceasta îşi dorea foarte mult să se călugărească.


Ştire iniţială 10.15
O elevă de 15 ani de la Colegiul Naţional "Sf. Sava" a fost dată dispărută după ce nu a mai ajuns, miercuri, la şcoală. Potrivit poliţiştilor fata ar fi dispărut pe drumul spre colegiul aflat în centrul Capitalei, iar de fiecare dată când ajungea la şcoală, trimitea părinţilor un SMS pentru a-i asigura că e bine.

Eleva se numeşte Iulia Ionescu, este în clasa a IX-a, este olimpică şi a intrat la liceu cu media 10.

 "Minora dispărută se numeşte Ionescu Iulia Cristina, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,67 m, greutate 50 kg, faţă ovală, ten de culoare deschisă, ochi verzi, păr şaten închis lung şi drept, bărbie rotundă. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Dacă aţi văzut-o sau aveţi informaţii ce pot ajuta la găsirea ei, vă rugăm să sunaţi imediat la numărul de urgenţă 112 sau să mergeţi la cea mai apropiată secţie de poliţie.



Foto: http://b.politiaromana.ro/

×
Subiecte în articol: fata disparuta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close