Antena 3 CNN Actualitate Elevă omorâtă pe trotuar. Fata a fost strivită de un microbuz

Elevă omorâtă pe trotuar. Fata a fost strivită de un microbuz

Elevă omorâtă pe trotuar. Fata a fost strivită de un microbuz
22 Mai 2013   •   08:08

O elevă a fost lovită, în timp ce mergea pe trotuar, de un microbuz. Fata în vârstă de 16 ani şi-a pierdut viaţa. O femeie care se afla în microbuz a fost grav rănită. Accidentul s-a petrecut, în urmă cu puţin timp, pe drumul european 70, în localitatea doljeanã Rãcari.

"Şoferul unui autourism Volkswagen Golf a redus viteza în mers, semnalizând către stânga, moment în care a fost lovit în spate de un microbuz de transport persoane al cărui şofer nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de maşina din faţa lui. În momentul impactului, microbuzul a ricoşat către partea dreaptă a şoselei şi a lovit o fată de 16 ani care mergea pe marginea drumului", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dolj, Adrian Căpraru, potrivit Mediafax.

Potrivit acestuia, la faţa locului au ajuns echipaje ale Ambulanţei, care au încercat să o resusciteze pe fată, însă aceasta nu a putut fi salvată.
   
În microbuz se aflau aproximativ zece persoane, iar una dintre acestea, o femeie de 76 de ani, a rămas încarcerată. Ea a fost preluată de medici în stare gravă şi dusă la Spitalul de Urgenţă din Craiova.



×
Subiecte în articol: microbuz eleva
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close