Antena 3 CNN Actualitate Ce spun părinții fetei care a fost bătută crunt la școala din Dobrești. Elevei îi este frică de răzbunarea colegilor dacă revine la cursuri

Ce spun părinții fetei care a fost bătută crunt la școala din Dobrești. Elevei îi este frică de răzbunarea colegilor dacă revine la cursuri

Este anchetă la şcoala Dobreşti, din Argeş, după bătaia cruntă filmată într-o sală de clasă. Părinții fetei povestesc momentele îngrozitoare la care au asistat după ce și-au văzut fiica agresată de cei care ar fi trebuit să îi fie colegi. Pe imagini se vede cum o elevă este lovită cu pumnii şi picioarele de un coleg mai mare. Ceilalţi copii privesc ca la spectacol, iar profesorii de serviciu lipsesc.

Ce spun părinții fetei care a fost bătută crunt la școala din Dobrești. Elevei îi este frică de răzbunarea colegilor dacă revine la cursuri
11 Mar 2021   •   10:40

În imaginile filmate de unul dintre elevii de la scoala Dobroești din judetul Argeş, se vede cum una dintre eleve este lovită crunt de un coleg.

Fata de 14 ani reușește la un moment dat să se ridice de la podea, iar băiatul încearca să o loveasca din nou cu pumnul. În timp ce se ferește, copila cade, iar băiatul o loveste cu picioarele.

Zeci de elevi adunati ca la spectacol, fără sa poarte măști, aplaudă. Un singur băiat intervine să oprească scandalul. Conducerea şcolii nu a anunțat Inspectoratul de ceea ce s-a întâmplat, iar directorul a catalogat totul ca fiind un incident regretabil.

 Ce spune tatăl fetei bătute la școală

 ''Fata tremura, plângea, stătea pe un scaun. Îi dăduse un scaun să nu i se facă rau și doamna de franceză mi-a spus că a avut loc un incident''.

Pe lângă traumatismele fizice, mama fetei spune că, acum, elevei îi este frică să se reîntoarcă la şcoală.

Eleva i-a mărturisit mamei ca îi este frică să se reîntoarcă la şcoală

''Fata era umflată la cap la ureche, plângea şi spunea: mami, nu mai vreau să ma duc la şcoala aceea, vreau să ma mut, nu mai vreau, că mi-e teamă să nu îmi facă altceva din răzbunare. Joi seara nu a dormit până la 04:20 dimineaţa. Am găsit-o afară plângând, ma duceam după ea şi spuneam: Mami, stai linistită''.

În tot acest timp, pe holurile şcolii ar fi trebuit să fie mai mulţi profesori, însă unul spune că a fost la baie, iar un altul că plecase la o altă şcoală unde avea cursuri.

Conducerea scolii nu a sesizat Inspectoratul Școlar, însă cei de la Inspectoratul Şcolar au aflat în cele din urmă de incident de la un localnic.

De altfel, directorului şcolii spune că lucrurile nu sunt atât de grave.

Poliţia a demarat deja o anchetă, iar tânăra care a fost bătută crunt de colegul ei va fi consiliată de prihologul şcolii. 

Citţi şi: Elevă filmată când este bătută de un coleg, în aplauzele celorlalţi copii, la o şcoală din Dobreşti

 

×
Subiecte în articol: şcoală parinti eleva Dobreşti
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close