Antena 3 CNN Actualitate Elevii de top din Sectorul 3 au fost premiați pentru rezultatele excelente

Elevii de top din Sectorul 3 au fost premiați pentru rezultatele excelente

Elevii din Sectorul 3 al Capitalei, care au obținut note de 10 la Examenele Naționale sau la Olimpiadele Internaționale de Matematică, au fost premiați. Cel care a înmânat premiile a fost chiar primarul Robert Negoiță.

de Andreea Ştefan    |    23 Sep 2023   •   17:23

Elevii din Sectorul 3 al Capitalei, care a obținut note de 10 la examenele naționale sau la Olimpiadele Internaționale de Matematică au fost premiați.

Prezent la eveniment, primarul Robert Negoiță a înmânat premiile de câte 5.000 lei celor 19 elevi de top care învață în Sectorul 3 al Capitalei.

De asemenea, o echipă de elevi care studiază în Sectorul 3 s-a întors de la Olimpiada Internațională de la Tokyo cu patru medalii de aur și una de argint.

Fiecare dintre aceștia a fost premiat cu câte 10.000 lei.

România se situează pe primul loc în clasamentul european și pe locul al 4-lea la nivel mondial.

”Elevii noștri de top!

M-am bucurat să îi întâlnesc și felicit pe tinerii care au obținut anul acesta rezultate excepționale la învățătură: pe cei care au luat 10 la evaluarea națională, pe cei care au punctat nota maximă la bac, dar și pe cei care au adus. României medalii de aur și de argint la Olimpiada Internațională de Matematică din Japonia.

Cu toții învață în Sectorul 3, deci haideți să le transmitem aprecierea noastră pentru efortul depus, pentru pasiune și ambiția de care dau dovadă.

Succes și în continuare, dragi copii, și sper ca, oriunde vă va plimba viața pentru studii, pentru perfecționare sau pentru diferite cursuri, să reveniți mereu acasă la noi.

Așa cum v-am spus și când ne-am întâlnit, avem nevoie de voi, avem nevoie de tineri implicați, bine pregătiți, ambițioși iar eu chiar vă aștept deja cu propuneri de proiecte pentru comunitatea noastră.

Și pentru că rezultatele sunt meritul unei echipe, felicitări și dascălilor, dar și părinților voștri! Doamnelor, domnilor, bravo!”, a transmis primarul Robert Negoiță într-o postare pe Facebook.

?‍??‍?Elevii noștri de top! M-am bucurat să îi întâlnesc și felicit pe tinerii care au obținut anul acesta rezultate...

Publicată de Robert Negoita pe Sâmbătă, 23 septembrie 2023

×
Subiecte în articol: sectorul 3 Robert Negoita București
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close