Antena 3 CNN Actualitate Elevi din Piatra Neamţ, aflaţi în vacanţă, chemaţi de profesori la serbările pârtiei din oraş

Elevi din Piatra Neamţ, aflaţi în vacanţă, chemaţi de profesori la serbările pârtiei din oraş

 Elevi din Piatra Neamţ, aflaţi în vacanţă, chemaţi de profesori la serbările pârtiei din oraş
Sursa foto: Foto: Mediafax
01 Feb 2011   •   23:16

Înainte de '89, şoimii patriei erau chemaţi din vacanţă să demonstreze pentru conducătorul iubit. În 2011, la Piatra Neamţ, elevii sunt chemaţi din vacanţă să participe la serbările pârtiei din oraş. Cel puţin asta reiese dintr-o circulară trimisă de inspectorat profesorilor de sport. Aceştia trebuie să strângă câte 20 de elevi de fiecare. Printre profesori circulă zvonul că elevii sunt mobilizaţi pentru venirea ministrului Turismului, Elena Udrea, la Piatra Neamţ. Ministerul doamnei Udrea spune "nu!".

"Piatra pe zăpadă" este, fără îndoială, evenimentul anului în urbea de sub Pietricica. În 2010, la prima ediţie, ministrul Turismului Elena Udrea a urmărit un show special pregătit de primăria oraşului. Iar autorităţile şi-au dorit un show cel puţin la fel de reuşit şi în acest an. Iar pentru show pe zăpadă, ai nevoie de copii. Foarte mulţi copii. Soluţia?

La cererea expresă a primarului, inspectoratul şcolar a trimis o directivă către profesorii de sport din oraş. Aceştia trebuie să aducă fiecare la pârtie un număr minim de 20 de elevi, vineri, pe 4 februarie. Adică în plină vacanţă. Faptul că elevii sunt încă în vacanţă a fost un simplu amănunt pentru autorităţi.

Dar toate aceste pregătiri ar putea fi anulate. Motivul? Reprezentanţii ministerului Turismului au negat că Elena Udrea va fi în Piatra Neamţ pe data de 4 februarie. Vineri, ministrul se va afla în judeţul Hunedoara. În acelaşi timp, profesorii se întreabă: mai cheamă elevii din vacanţă pentru manifestări sau nu?


×
Subiecte în articol: elevi Piatra Neamț
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close