Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care mai mulți elevi au încins grătarul în timpul orelor, în clasă: "Școala românească 2024"

Momentul în care mai mulți elevi au încins grătarul în timpul orelor, în clasă: "Școala românească 2024"

Au apărut imagini incredibile cu mai mulți elevi care făceau grătar în clasă, în timpul orelor. Inspectoratul Școlar al Municipiului București a declarat că datele sunt neclare.

Momentul în care mai mulți elevi au încins grătarul în timpul orelor, în clasă: "Școala românească 2024"
Sursa foto: TikTok | official_tiktok_romania1
de Ioana Mircea    |    19 Apr 2024   •   18:40

Imagini șocante cu elevi care fac grătar în timpul orelor de curs, în timp ce profesorul predă, au devenit virale pe rețelele de socializare.

Potrivit unui clip video cu titlul "Școala românească 2024",trei adolescenți au adus un grătar electric și carne în clasă, folosindu-l pentru a găti în timp ce se desfășura lecția. Cu toate acestea, profesorul a ales să continue predarea ignorând comportamentul inacceptabil al elevilor.

În imagini se poate observa cum geamurile sunt deschise larg pentru a disipa fumul generat de grătar.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu elevii care fac grătar în timpul orelor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acest incident nu este singular. În trecut, într-un liceu din Ploiești, elevii au organizat și ei un grătar în clasă, chiar fumând în timpul orelor. Astfel de evenimente șocante au fost adesea postate pe internet, atrăgând reacții vehemente din partea publicului.

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a fost alertat cu privire la aceste imagini, însă reprezentanții acestuia au declarat că datele sunt neclare. Deocamdată nu se poate confirma în ce liceu s-a petrecut incidentul sau dacă imaginile sunt recente, potrivit gandul.ro.

×
Subiecte în articol: elevi gratar şcoală
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close