Antena 3 CNN Actualitate Elevii olimpici din Alexandria au participat la ziua tradițiilor. Obiectivele pe care le-au vizitat

Elevii olimpici din Alexandria au participat la ziua tradițiilor. Obiectivele pe care le-au vizitat

Elevii olimpici din Alexandria au participat la Ziua Tradiţiilor, în cadrul programului educativ şi vocaţional, Alexandria - România Inteligentă, organizat de Antena 3 CNN. Au vizitat mai multe obiective turistice, iar, la final, ziua s-a încheiat cu o vizită la o expoziţie de artă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2024   •   14:03

Ziua Tradiţiilor din cadrul programului educativ a început pentru elevii olimpici cu o vizită la "Moara de Hârtie", din localitatea Comana, Giurgiu. Aici, adolescenții au avut ocazia să descopere un adevărat sat al meșteșugurilor.

”Aici au ocazia să vadă meserii diverse, să vadă o inițiativă de antreprenoriat cultural și social, care se dezvoltă în România secolului 21, cu greu, dar care aduce multă bucurie”, a declarat Dana Georgescu, președintele Asociației Moară de Hârtie.

”E ceva inovativ, e o experiență unică pe care n-aș fi avut ocazia să o trăiesc”, spune o elevă.

Următoarea oprire a fost în Bucureşti, la Muzeul Naţional al Satului, unde elevii au avut parte de un tur.

”Am aflat mult mai multe lucruri intrând în locuințe și fiind informați de un ghid”, spune o altă elevă.

Adolescenţii au încheiat ziua tradiţiilor la expoziţia "taine și comori" din centrul Capitalei.

Organizat sub egida România Inteligentă, de Antena 3 CNN în parteneriat cu primăria din Alexandria, acest program își propune să inspire și să ghideze tinerii în descoperirea pasiunilor și a potențialului lor profesional.

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close