Antena 3 CNN Actualitate Peste 1.500 de copii au început cursurile la şcoala Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Peste 1.500 de copii au început cursurile la şcoala Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Peste 1.500 de copii au început cursurile la şcoala Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, platforma naţională de cursuri online. Pentru prima dată de la lansarea programului, în acest an la cursurile gratuite organizate de Fundaţie participă copii români din toată ţara şi din Republica Moldova, Belgia, Marea Britanie, Germania sau Italia.

Peste 1.500 de copii au început cursurile la şcoala Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României
Sursa foto: Fundatia Dan Voiculescu/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    14 Oct 2020   •   12:15

Copiii admişi în noul program gratuit au început deja cursurile online, pe platfora eucaţională, Şcoala FDVR.

''Anul acesta, am avut un număr record de înscrieri, peste 3.500. Este un lucru exraordinar, asta înseamnă că foarte mulți copii își doresc să facă performanță și au nevoie de suportul nostru, de accea am decis ca la începutul anului viitor, să lansăm o nouă sesiune de cursuri la care vor avea acces toți cei care nu au reușit să se înscrie în această primă sesiune'',a spus Carmen Ștefan, PR manager Fundația Dan Voiculescu.

Cursurile Şcoli FDVR se adresează copiilor şi tinerilor care îşi doresc să facă performanţă şi să îşi atingă potenţialul maxim.

Scopul acestui program naţional de cursuri online este acela de a sprijini procesul educaţional, permiţându-le tot mai multor copii şi tineri români talentaţi şi dornici de performanţă, să beneficieze de programul gratuit de educaţie alternativă al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

×
Subiecte în articol: Fundatia Dan Voiculescu şcoală elevi
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close