Antena 3 CNN Actualitate Sute de elevi din Sinaia primesc cadou de Paşte de la Primărie o excursie la Bucureşti

Sute de elevi din Sinaia primesc cadou de Paşte de la Primărie o excursie la Bucureşti

Peste 500 de elevi din Sinaia primesc cadou, în preajma sărbătorilor de Paşte, o excursie la Bucureşti.

Sute de elevi din Sinaia primesc cadou de Paşte de la Primărie o excursie la Bucureşti
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2024   •   19:37

Evenimentul "Excursia anului" se află la a doua ediţie, iar anul acesta 550 de copii, elevi de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, alături de însoţitori, vor pleca într-o călătorie spre Bucureşti.

Elevii vor vizita Muzeul Geologic Naţional şi Expoziţia de Dinozauri şi vor participa şi la un spectacol la Circul Metropolitan Bucureşti.

"Cu bucurie și entuziasm, am pregătit "Excursia Anului 2024". Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui să organizăm acest eveniment care aduce zâmbete și creează amintiri de neuitat. Această excursie este mai mult decât o simplă ieșire distractivă; este o aventură educativă, o lecție de viață și o ocazie de a întări legăturile dintre copii, profesori și părinți", spune Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București “Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia...

Publicată de Primaria Sinaia pe Vineri, 19 aprilie 2024

Primăria Sinaia va implementa măsuri speciale pentru gestionarea traficului

"Pentru a asigura deplasarea în cele mai bune condiţii, Primăria Sinaia va implementa măsuri speciale pentru gestionarea traficului celor 12 autocare care vor forma o coloană impresionantă pe drumul către Bucureşti.

În dimineaţa zilei de 20 aprilie 2024, traficul rutier va fi restricţionat pe B-dul Carol I, între intersecţia cu B-dul Republicii până la intersecţia cu str. Aosta, între orele 06:30 şi 07:30, pentru a facilita îmbarcarea copiilor şi formarea coloanei de autocare", au anunţat oficialii Primăriei Sinaia.

⛔️Atenție trafic restricționat!!!⛔️

Publicată de Primaria Sinaia pe Vineri, 19 aprilie 2024

 

×
Subiecte în articol: elevi Sinaia primarie excursie București
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close