Antena 3 CNN Actualitate Elevii unui liceu filmați în timp ce trag pe nas un praf alb, în pauza mare. Poliția a deschis o anchetă

Elevii unui liceu filmați în timp ce trag pe nas un praf alb, în pauza mare. Poliția a deschis o anchetă

Elevii unui liceu filmați în timp ce trag pe nas un praf alb, în pauza mare. Poliția a deschis o anchetă
Sursa foto: Foto captura video Facebook
25 Oct 2019   •   13:26

Un grup de adolescenți, elevi de clasa a VIII-a ai Liceului cu Program Sportiv Bistrița, au fost filmați în timp ce trag pe nas un praf alb, în sala de clasă.

Imaginile au fost postate pe un grup de Facebook și s-au rostogolit rapid în mediul online, iar autoritățile au intrat pe fir.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a anunțat că, în urma vizualizării imaginilor, poliţiştii au demarat cercetări, pentru a stabili circumstanţele şi tipul de substanţă ce apare în materialul video.

Cazul a intrat şi în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, fiind considerat "extrem de grav", iar inspectorul şcolar general Camelia Tabără i-a cerut explicaţii directorului de la LPS Bistriţa.

"L-am sunat pe directorul Gătej, care mi-a spus că a fost acolo Poliţia şi că este vorba despre praf de cretă. Aşa a zis directorul. Poliţia este cea care anchetează. Noi am făcut urgent adresă la Prefectură. Copiii au fost identificaţi, directorul i-a găsit imediat. Sunt copii din gimnaziu, de la LPS. (...) Şcoala îşi va activa toate mecanismele interne (...), intră şi ei în anchetă. Noi raportăm Prefecturii, că în situaţii de genul acesta suntem absolut depăşiţi. (...) Este foarte grav. Până la urmă, ne jucăm de-a consumul de droguri, ceea ce este extrem de grav", a declarat Tabără.

Poliţia nu poate confirma, la această oră, dacă substanţa albă prizată de elev este praf de cretă sau drog.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close