Antena 3 CNN Actualitate Elevii vor susţine examenele de corigenţe în perioada 10 august-2 septembrie

Elevii vor susţine examenele de corigenţe în perioada 10 august-2 septembrie

Elevii vor susţine examenele de corigenţe în perioada 10 august-2 septembrie
Sursa foto: Foto: Intact Images
30 Mai 2011   •   18:50

Elevii din clasele terminale de liceu şi din învăţământul profesional în anul de completare vor susţine examenele de corigenţe în zilele de 10 şi 11 august, iar cei din clasa a VIII-a în zilele de 25 şi 26 august, informează Agerpres, citând o notă a Ministerului Educaţiei.

Examenele de corigenţe pentru cei din clasele din învăţământul primar, gimnazial şi liceal altele decât cele terminale, clasele din învăţământul profesional şi clasele din şcoala postliceală şi de maiştri vor fi între 29 august şi 2 septembrie.

De asemenea, elevii din clasa a VIII-a care au susţinut şi promovat corigenţa se pot înscrie la admiterea în clasa a IX-a pe locurile rămase libere în a treia etapă de admitere.

Elevii corigenţi din clasele terminale de liceu şi de gimnaziu şi cei din anul de completare care nu pot participa la sesiunea stabilită pentru aceste clase în luna august se pot înscrie la sesiunea generală de corigenţe din perioada 29 august-2 septembrie.

Elevii corigenţi din clasele terminale de gimnaziu, liceu şi învăţământ profesional care s-au prezentat la sesiunea de corigenţe din luna august şi nu au promovat examenul de corigenţă vor fi declaraţi repetenţi fără a mai avea dreptul să se înscrie la sesiunea din 29 august-2 septembrie.

×
Subiecte în articol: examene admitere la liceu
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close