Antena 3 CNN Actualitate Elevul din Craiova, omorât cu două lovituri de cuţit, ambele la inimă. Atacatorul, arestat preventiv pentru 29 de zile

Elevul din Craiova, omorât cu două lovituri de cuţit, ambele la inimă. Atacatorul, arestat preventiv pentru 29 de zile

Elevul din Craiova, omorât cu două lovituri de cuţit, ambele la inimă. Atacatorul, arestat preventiv pentru 29 de zile
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Oct 2010   •   12:21

Medicii au finalizat autopsia elevului ucis joi în apropierea unui liceu din Craiova. Potrivit raportului necropsiei , elevul a murit în urma a două lovituri, amblele la inimă. Băiatul de clasa a XI-a a fost ucis chiar în apropierea liceului la care învăţa, de către fratele unui coleg cu care avusese un conflict mai vechi. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el, deşi au încercat să-l resusciteze sub ochii îngroziţi ai părinţilor şi colegilor.

Atacatorul, un tânăr de 19 ani, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind cercetat pentru omor calificat. În faţa anchetatorilor, tânărul a susţinut că nu a vrut să-l ucidă pe Adevărul.

Ca o ironie a sorţii, tânărul ucis era preocupat de soarta deţinuţilor. În urmă cu câteva zile, băiatul a mers cu colegii să discute cu deţinuţii din penitenciarul Craiova.

La câteva ore de la producerea incidentului soldat şi cu rănirea unui alt elev, la Craiova a sosit să supravegheze mersul anchetei Traian Igaş, proaspătul ministru de Interne. Şi ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu a cerut o anchetă în acest caz.

Declaraţii oficiale referitoare la cursul anchetei:


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: liceu Craiova autopsie elev crima
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close