Antena 3 CNN Actualitate Elicoptere şi paradă de maşini luxoase la nunta fetei celui mai bogat rom din Târgu-Jiu (VIDEO)

Elicoptere şi paradă de maşini luxoase la nunta fetei celui mai bogat rom din Târgu-Jiu (VIDEO)

Elicoptere şi paradă de maşini luxoase la nunta fetei celui mai bogat rom din Târgu-Jiu (VIDEO)
Sursa foto: elicopter
12 Apr 2010   •   14:07

Nunta anului a avut loc la Târgu-Jiu! Cel mai bogat rom din oraş şi-a măritat fata. Şi chiar dacă domnişoara e la a doua căsătorie, tot i-a pregătit o nuntă ca-n poveşti. Trei elicoptere au survolat toată ziua oraşul, au avut paradă la sol cu maşini scumpe, pe mese - delicatese ca-n filme, iar rochia de mireasă plină cu cristale swarovski a atras toate privirile. Şi e doar începutul. Petrecerea va ţine opt zile!

Aşa a început petrecerea celui mai bogat rom din Târgu-Jiu. De nunta fiicei sale s-a auzit din Oltenia, în toată ţara. Peste 500 de invitaţi s-au strâns duminică noapte în restaurant. Şi au ştiut cum sã întreţină atmosfera.

Au avut nunta pe care şi-a dorit-o. Şi mireasa, şi mirele - un june cu un an mai tânãr decât ea. Iar pentru el, fiica lui Dan Bârcină, cunoscut şi ca Goeru, a renunţat la fostul sãu soţ.

Banii au curs gârlă la lăutari, mireasa a avut un tort de vis, iar masa a arãtat ca un adevãrat festin. Cât a Costat nunta? O enigmã încã pentru curioşi. Cel mai bogat rom din Târgu-Jiu nu a suflat o vorbã despre cheltuieli.

Cu siguranţã nu s-a uitat la bani. A strâns şapte perechi de naşi pentru nunta fiicei sale, printre care şi prinţul Banatului. Duminică, trei elicoptere au survolat oraşul, transimiţând mesaje scrise mirilor.

Rochia de mireasã şi costumul mirilor au fost aduse de la case de lux, din capitala modei - Milano. Pânã şi paharele în care au bãut şampanie au avut pietre swarovski. Iar darurile nu aveau cum sã fie mai prejos.

Va trebui însã sã reziste, pentru cã cea mai mare nuntã din Târgu-Jiu mai ţine încã şapte nopţi.


Obsevator

×
Subiecte în articol: nunta romi elicopter
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close