Antena 3 CNN Actualitate Elodia Ghinescu AR PUTEA FI ÎN VIAŢĂ! Anunţul-şoc făcut de judecătorii care cred că avocata s-ar putea întoarce printre noi

Elodia Ghinescu AR PUTEA FI ÎN VIAŢĂ! Anunţul-şoc făcut de judecătorii care cred că avocata s-ar putea întoarce printre noi

Elodia Ghinescu AR PUTEA FI ÎN VIAŢĂ! Anunţul-şoc făcut de judecătorii care cred că avocata s-ar putea întoarce printre noi
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Dec 2012   •   18:25

Elodia Ghinescu ar putea fi în viaţă! Este anunţul-şoc făcut de judecători care cred că avocata, declarată moartă, s-ar putea întoarce printre noi. Este şi motivul pentru care au refuzat să-l trimită pe Cristian Cioacă după gratii, deşi procurorii le-au pus în faţă probe noi. Noi pete de sânge au fost găsite pe tocul pistolului lui Cioacă.


Unde este Elodia? O întrebare care frământă România de peste 5 ani. Tot de 5 ani, Cristian Cioacă dă răspunsuri cu două tăişuri.

"Am spus eu ceva concret vreodată? Pentru că nu există nimic concret în povestea asta! Scurt!"

Pentru procurori, totul pare concret: Elodia Ghinescu a murit pe 30 august 2007, ucisă de soţul ei, Cristian Cioacă.

"După uciderea victimei, inculpatul a tranşat cadavrul pentru a facilita ascunderea lui."

Cristian Cioacă a susţinut din prima clipă că Elodia trăieşte şi că ar fi fugit în Afghanistan cu amantul ei. O poveste ce pare cusută cu aţă albă, dar pe care judecătorii nu o exclud.

"Nu a fost identificat cadavrul şi nici nu s-a stabilit cauza eventualei morţi a acesteia, astfel încât, în prezent, nu există certitudinea că soţia învinuitului ar fi decedată."

Pe hârtie, Elodia Ghinescu este decedată de peste un an. Dar magistraţii nu cred în hârtii.

"Pronunţarea unei hotărâri declarative de moarte a numitei Ghinescu Elodia nu exclude în mod absolut ca aceasta să se afle în viaţă."

Oficial, din 2011 Cristian Cioacă este văduv. Nu este însă şi îndoliat.  Îşi păstrează zâmbetul ironic şi refuză încă să-i aprindă lumânări Elodiei. Şi fie că e doar un soţ care încă mai speră, fie că e un om care care ştie mai multe decât spune, Cristian Cioacă i-a convins şi pe judecători că merită să rămână în libertate.



×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close