Antena 3 CNN Actualitate Elon Musk, fondatorul Tesla şi SpaceX, a devenit tată de gemeni. Cine este Shivon Zilis, mama micuţilor

Elon Musk, fondatorul Tesla şi SpaceX, a devenit tată de gemeni. Cine este Shivon Zilis, mama micuţilor

Elon Musk, directorul general al Tesla şi SpaceX, a devenit tată de gemeni şi are în total nouă copii. Micuţii s-au născut în luna noiembrie a anului trecut, iar mama acestora este una din directoarele de top de la compania sa de inteligență artificială, Neuralink.

Elon Musk, fondatorul Tesla şi SpaceX, a devenit tată de gemeni. Cine este Shivon Zilis, mama micuţilor
Sursa foto: Hepta.ro | Abaca Press
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2022   •   13:19

Elon Musk, fondatorul Tesla şi SpaceX, împreună cu o directoare de la Neuralink au devenit părinţi de gemeni în luna noiembrie a anului trecut. 

Astfel, numărul copiilor în viaţa ai miliardarului american a ajuns la cifra nouă, potrivit Business Insider.

Cei doi părinţi au depus cerere pentru a schimba numele gemenilor, astfel încât "să conțină numele tatălui și numele mamei ca parte a prenumelui" copiilor, scrie The Guardian.

Elon Musk şi Shivon Zilis au depus cererea la un tribunal din Austin, Texas, unde s-au născut copiii, și a fost aprobată de către un judecător.

Directoarea companiei de inteligenţă artificială a născut gemeni în luna noiembrie a anului trecut, la doar câteva săptămâni după ce Elon Musk și Claire Boucher au avut al doilea copil al lor, cu ajutorul unei mame-surogat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cine este Shivon Zilis, mama gemenilor miliardarului

Cel mai bogat om al planetei are în prezent nouă copii, dintre care cinci sunt cu prima sa soție, Justine Musk, și doi cu cântăreața Claire Boucher, cunoscută sub numele de scenă Grimes.

Shivon Zilis, directoarea companiei de inteligenţă artificială Neuralink, are 36 de ani şi s-a născut în Canada.

Mama gemenilor lui Elon a studiat economie și filisofie la Universitatea Yale, după care a lucrat pentru IBM și Bloomberg Beta, un fond de investiții.

Potrivit profilului ei LinkedIn, Zilis este director de operațiuni și proiecte speciale la Neuralink, firmă de neurotehnologie a lui Elon Musk.

Elon Musk a pledat pentru creșterea natalității, spunând că "civilizația se va nărui" dacă oamenii nu fac mai mulți copii. 

×
Subiecte în articol: Elon Musk Shivon Zilis
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close