Antena 3 CNN Actualitate Actrița Elvira Deatcu are COVID-19: "Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate”

Actrița Elvira Deatcu are COVID-19: "Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate”

Elvira Deatcu, actriţa care interpretează personajul "Delia" din serialul Vlad a anunţat că a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus alături de toţi membrii familiei ei.

Actrița Elvira Deatcu are COVID-19: "Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate”
de Claudia Popovici    |    04 Noi 2020   •   19:15

Până astăzi, 4 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 267.088 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 186.260 de pacienți au fost declarați vindecați.

Printre cei confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus este şi actriţa Elvira Deatcu. Ea a precizat că a decis să facă testul pentru depistarea SARS-Cov-2 după ce a rămas fără gust şi fără miros.

"Ca să rămânem în «cordialitate cu adevărul», așa cum frumos a spus-o un minunat preot, aș vrea să aflați de la mine, și nu pe alte căi, că vineri, rămânând brusc fără gust și miros, am făcut testul PCR și ieri seară am aflat că testul COVID a ieșit pozitiv pentru toți patru membri ai familiei mele”, a declarat actriţa pentru protv.ro

Elvira Deatcu se află în izolare alături de familie şi are o stare generală bună

"Deși mă așteptam, șocul a fost destul de mare! Din fericire, avem o stare bună toți, am făcut evaluarea care se cere într-o astfel de situație și totul este în regulă. Suntem în izolare, firește, și... optimiști că vom trece cu bine peste încercarea asta”, a mai spus actriţa.

La final artista oferă un îndemn şi o conştientizare

"Aveți grijă de voi, de copii, părinți și de bunici. Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate și fiecare dintre noi învață în perioada aceasta o lecție nouă despre bunătate, generozitate, fragilitate… Vă doresc sănătate”, a spus Elvira Deatcu în exclusivitate pentru protv.ro.

×
Subiecte în articol: Elvira Deatcu COVID-19
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close